MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Allsidig tysværbu hentes fra Hinna
(21.06.22) Aleksander Gundersen er spilleklar for Vaulen etter overgang fra Hinna.
27-åringen har spilt fotball i området siden i fjor, men er fra Tysvær hvor han startet karrieren for Skjold.

Aleksander betegnes som en anvendelig spiller. Han spilte forsvar i Hinna og Vard, men det er nok på midtbanen han vil bli brukt i Vaulen.

"Aleksander er en kompis av meg," forteller assistenttrener Amar Kotlica, som også spilte sammen med han i Ålgård. "Han er en dyktig fotballspiller som kan brukes over hele sentrallinjen."


 
94-modellen fikk sin seniordebut i 4. divisjon allerede som 16-åring for Stegaberg i 2012. Tilbake i barndomsklubben Skjold fikk han en rekke sesonger i 4. divisjon frem til han tok steget opp til Norsk Tipping-ligaen med av Vard i 2019.

På plass i Stavanger etter koronapausen spilte han mer 3. divisjonsfotball for Brodd før han spilte høstsesongen for Ålgård i 4. divisjon. Foran årets sesong signerte han for Hinna i 4. divisjon.

Aleksander Gundersen
Født: 5. juli 1994
Tidligere klubber: Skjold, Stegaberg, Vard Haugesund, Brodd, Ålgård, Hinna
Karakteristikk: En fysisk sterk spiller med gode basisferdigheter og stor vinnervilje. Han begynner å bli en rutinert spiller og han er flink til å snakke på banen.Tynnes ut i rekkene
A-laget må forsterke seg til høstsesongen da flere spillere er på vei ut.
Eirik Reiestad drar på utveksling til Australia i et halvt år fra midten av juli. Morten Nygård skal høyst trolig studere i Trondheim fra høsten av. Casper Tjøstheim har allerede tatt pause og skal prøve opptak til krigsskolen.

Sørlendingen Jonas Syvertsen er ferdig med studiene i Stavanger og flytter hjem. Lars Berge skal også ha gitt seg i klubben. Samtidig er Sander Oaland langtidsskadd.