D-laget vant også
(22.06.11) Lagene fulgte hverandre som skygger, helt til de veltrente kroppene på Vaulen kom sin til rett de siste minuttene.
PIZZAPRISEN: Steini og Børge nyter kveldens Pizzapris. Selv om de kjøpte den selv... For egne penger.

-> 60 minutter

Vårt kjære Vaulen D har vært ute på langtur for å spille bortekamp mot Hjelmeland 2. Med seg i bagasjen hadde de to "gamle" Vaulengutter, Eirik Opedal Kollbotn og Nils Christian Kaisen, og mengder med godt humør.
Vaulen åpnet bra, men mot spillets gang klarer Hjelmeland 2 å gå opp i en 1-0 ledelse.
Etter Hjelmelands ledelse gikk spillet mye frem og tilbake, uten at noen av lagene kommer til noen store sjanser.
Men i løpet av de siste 15 minuttene av første omgang tar D-laget mer over. Vaulens sentrale midtbane, bestående av Børge og Stian, kombinerer bra seg i mellom og viser at samarbeidet mellom de to fungere meget bra. Vaulen kommer
til flerne sjanser mot slutten. Bare uflaks og noen syltynne offside avgjørelser gjør at det enda står 1-0 til Hjelmeland 2 til pause.

Vaulen D åpner 2. omgang meget bra, spiller bra seg imellom og kommer til flerne sjanser. Og etter litt frem og tilbake i feltet daler ballen ned til Tommen som på direkten setter ballen kontant ned i hjørnet fra ca 17 meter. Fortjent utligning av Vaulen D.
Hjelmeland 2 begynner her å få utløp for sin frustrasjon igjennom munnbruk, kjefting og stygge taklinger. Sveini er den første som får svi. Han får et Hjelmeland ben i ansiktet, og må en tur ut på sidelinjen for å lappes sammen igjen. Selv synest jeg
Sveini ser tøffere ut med litt blod i ansiktet, men dommeren var ikke enig.
Vaulen D fortsetter å spille bra fotball, og trer seg til slutt igjennom forsvaret til Hjelmeland hvor ballen ender opp hos Nils som sikkert setter inn 2-1. Nils feirer målet med å bytte seg selv ut, og får velfortjent applaus idet han går av banen. Hjelmeland 2 fortsetter å takle hardt, og hardest gikk det utover lagelder Stian. Etter å ha gjennvunnet ballen mesterlig, så blir han tydelig hevntaklet rett i ankelen av Hjelmeland spilleren.
Stian må ut etter taklingen, og Hjelmeland spilleren ender opp med gult. Klart rødt kort. Horribel takling.
Etter dette holder beholder Vaulen fremdeles kontrollen, men som det har gjort endel ganger denne sesongen så får vi et mål imot når vi minst venter det. Et flott mål fra Hjelmeland, men mot spillets gang, og Vaulen D frykter nok et poengtap. Men idag var Vaulenånden sterk i Årdal. Etter litt klabb og babb i feltet ender ballen opp hos Henrik som uselvisk sentrer til Tommy, som setter inn 3-2. Til enorm lettelse blant Vaulenspillerne. Vaulen D legger om formasjonen for å sikre seieren, og Hjelmeland fortsetter munnbruken, men Vaulen holder seg idag for gode. Tommen svarer munnbruken med å rufse en hissig motstander i håret og fortelle han at vi tar iverfall tre poeng. Fortjent og vel så det.
Selv med en defensiv formasjon så fortsette Vaulen å true Hjelmeland målet. Etter målgivende fra Hector ved begge mål, får Tori æren av å sette inn 4-2 og 5-2 målet. Selv om 5-2 målet var like mye Hector sitt.
Honnør til hele dagens tropp, innsatsen og humøret var på topp. 5 mål og 3 poeng er fint å ta med hjem til Vaulen.
Hele troppen lovte joggetur hver dag og salat til frokost, middag og kvelds i sommerpausen.
P.S. Kebaben på vei hjem var fantastisk.