MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Gratis inn på landskamp
(21.05.06) NFF, RFK og Viking gir bort 3000 gratisbilletter til fotballspillere under 21 år til U21-kampen mellom Norge og Spania onsdag 31. mai. Les videre for annonseringen til Rogaland Fotballkrets.
SPILLER HAN? Jone Samuelsen har fått en ny vår i Viking og er aktuell for kampen mot Spania.
Ta med laget ditt til landskamp på Viking stadion!
Norges Fotballforbund, Rogaland Fotballkrets og Viking Fotball deler ut 3000 gratisbilletter til unge fotballspillere fra Rogaland.
Onsdag 31. mai kl. 1800 spiller Norge - Spania U21 treningskamp på Viking stadion. 
Vi vil at Viking stadion skal bli fast landslagsarena for kommende U21 kamper, men det er avhengig av at det er en god ramme rundt kampene.
Møt derfor opp og se våre lokale landslagsspillere måle krefter mot kommende stjernespillere fra Barcelona og Real Madrid.
Norges Fotballforbund, Rogaland Fotballkrets og Viking Fotball deler ut 3000 gratisbilletter til unge fotballspillere fra Rogaland. Betingelsen for å komme inn med gratisbillett er at den enkelte spiller, under 21 år, stiller med sin egen klubbs drakt-overdel eller overtrekksjakke. Tilbudet gjelder både jenter og gutter og deres lagledere. Vær rask med å hente gratisbillettene!
Gratisbillettene kan hentes av enkeltspillere eller lagledere hos Statoil ved Kvadrat eller i Vikingbutikken ved Stadionparken eller på Løkkeveien. Kommer laget ditt langveisfra, kan dere ringe Vikingbutikken på telefon 51 52 95 20 og bestille gratisbillettene.
Dommerne i Rogaland er også invitert gratis. Biletter fås ved framvisning av adgangskort hos Statoil ved Kvadrat eller i Vikingbutikken. Betingelsen er at dommerne stiller i sin dommerdrak - overdel - og UTEN fløyte.
Øvrige priser, gjelder alle felt unntatt VIP - seksjonen: Voksne kr. 110 og barn kr. 60.
Sett farge på kampen og få en Viking-kamp på kjøpet!
Det laget som viser mest igjen i form av ansiktsmaling, plakater og ikke minst lyd og leven, vil bli invitert til en Vikingkamp i høst. Det kan være en god anledning til å ha en ekstra dimensjon på en avslutning for laget. speaker vil opplyse i 2. omgang av landskampen hvem som er vinneren og hvor mange deltakere som er invitert, Er det 200 spillere fra et lag som vinner - er samtlige invitert til Vikingkampen i høst!