MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vardeneset i seriestarten
(21.04.04) Vaulens seriestart er hjemme mot Vardeneset på torsdag. Avspark på Hinna kunstgress er 18.30.
Lagene har fulgt hverandre i seriespill de siste tre sesongene og det har etter hvert blitt en lokal klassiker. De seks oppgjørene i serien har endt med tre seire, to uavgjorte og ett tap i favør Vaulen. Målforskjell er 15-15.
Ny trenerduo hos Vardeneset
Vardeneset har fått ny trener da Ole Søyland gikk til SIF foran årets sesong. Ny mann inn er Gunnar Tjelta, han vil få hjelp av den tidlige storspilleren Kjetil "Mølby" Vestbø. Etter at man i fjor slet og tilslutt havnet på 11. plass, håper man denne sesongen på å stabilisere seg på midten av tabellen.
Mange mener Vardeneset er svekket foran årets sesong etter tapet av spissfantomet Richard "Hyså" Enge, som har gått til Bryne. Men Morten Eriksen fra Vigør, som i vinter har prøvespilt med Start og Mandalskameratene er ingen dårlig erstatter. Eriksen har fått kallenavnet Henry for sin utrolig hurtighet.
Andre nykommere er Odd Hamre fra Sola, Roger Eriksen (Kjøkkelvik) og Bengt Konglevold (Eid).
Ellers har man igjen fått sving på junioravdelingen i Vardeneset og en foryngelse prosess er igang på a-laget.
Vardeneset spilte på mandag borte mot svake Skjold IL i cupen og vant 4-1 etter å ha vært svært effektive foran mål. Glenn Undheim (2) og Erik Nordgulen (2) scoret målene for Vardeneset. "For oss betyr dette mye for selvtilliten," sier Kjetil Vestbø.
Ellers har resultatene i vinter vært så der, i vintercupen varierte man fra å slå Bjerkreim (2-0) og Madla (1-0), til å spille jevnt med Buøy (1-1) og Staal (3-3), før så å tape stort mot Viking 2 (0-7) og Frøyland (1-6).
QUIZ-LAGET: Vardeneset er kjent for å være en sammensveiset gjeng. Her er Christer Husvæg, Richard Enge og Tore Sundstrøm sammen på et julekort for quiz-laget sitt, som jo har kjempet mange harde slag mot quiz-laget til Vaulen.

Ny giv hos Vaulen
Vaulen må nå kommer over skuffelsen i cupen og starte med ny frisk mot Vardeneset. For hjemme på kunstgresset har man i vinter vist broderingsfotball av ypperste merke.
Stein-Ivar Andersen fikk seg en smell på slutten av Bjerkreim-kampen men klarte å fullføre. Henning Frode Holm fikk skulderen ute av ledd på mandagens trening og er usikker. Ellers har Thomas Idsø antydning til strekk, mens Øystein Winsnes må jobbe.
I lokalavisen Nuten går trener Bent Lie ut og demper forventningene foran denne sesongen. "Vi kan ikke gå ut for høyt i år, i fjor måtte vi jo sloss i bunnen. Jeg synes vi har et godt lag, men jeg vil ikke sette ambisjonene for høyt. Men jeg har en god følelse," forteller Bent til Nuten.