MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

SIF-treneren ser frem til bydelsderbyet
(21.03.04) Vaulen møter på mandag SIF i SR-seriens kvartfinale. Avspark på Siffen er 19.00.
Laget til Ole Søyland sliter med en del skader om dagen. Til mandagens oppgjør er følgende uaktuelle med skader - Knut Hammer Larsen, Gunnar Aase, Peter Mörk, Pedro Salgado og Stig Hammer Larsen.
"Vi sliter litt med spisser, men vi har jo en stor stall. I SIF er det hvem som er tilgjengelige som avgjør formasjonen. Grunnformasjonen er 4-4-2, men vi har alltid alternativer," forteller Ole Søyland til Vaulen Beachboys' reporter Eirik Sunde.
OLE I DOLE: Ole på terrassen hos sin gode nabo i Professor Hansteens gate, med noen av ungene sine utenfor i hockeyutstyr.
SIF-laget har stammen fra Beverly-laget som ble verdensmestere i pubfotball i 2002, under ledelse av primus motor Øyvind Ekeland og manager Johnnie Chicago Ekeland. I 2003 gikk man sammen i aristokratklubben SIF, det endte med soleklart opprykk fra 5. divisjon. I år satser man på å fortsette festlighetene, da målet fremover er å bli det nest beste laget i Stavanger. Men årets nye SIF-trener har stor respekt for Vaulen og deres resultater i vinter.
"Vi vil få en pekepinn på hvordan vi ligger an mot Vaulen. De er jo det lokale laget, Viking iberegnet, som kanskje er best fortiden," skryter 45-åringen, med et glimt i øyet.
"Jeg har sans for Vaulen, både på måten de spiller på og som miljøklubb ligner den på min gamle klubb Vardeneset."
Søyland er usikker på utfallet av kampen, men at det blir bra underholdning er han sikker på. "Jeg tviler på at det blir 0-0 i morgen," spår han.
"Ønsker Vaulen velkommen i morgen og ønsker dere lykke til med kampen og sesongen!"
Alle i trening hos Vaulen
Hos Vaulen er Sverre Gjuvsland nå tilbake i trening etter sitt kneproblem. Erik Gysland er også i lett trening, mens Kim Henriksen nå har signert overgangspapirene fra Tasta.
EIK i semien
Samtidig er det nå klart at vinneren av kampen vil møte EIK i semifinalen på Nærbø førstkommende lørdag klokken 13.00. Det ble klart etter at EIK slo Staal 4-0 i sin kvartfinale på fredag.