MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Notiser
(21.02.06) Junior 2 leverte sakene mandag kveld forteller Svein Øksnevad. "Det ble en flott seier i går av Junior 2 i årets første treningskamp."
Kampen gikk på Vaulenbanen mot Hjelm som i år skal spille i 2. divisjon. "Vaulen vant 3-1 etter mål av Kim Erlend Kvalsund (2) og Tom Are Svenning, Kimmi hadde også en assist!"
Junior 1 er forøvrig klare for A-sluttspillet i Havørns vintercup. Motstanderlagene blir Klepp, Hinna og enten Brodd eller Lura. Mer informasjon på Havørns nettsider her og på juniorsiden.
GERRARD: Et gammelt bilde av Kimmi som koser seg sammen med B-lagscoach Ruben Johnsen.
VARDENESET OM VAULEN Vardeneset har lagt ut en velskreven artikkel før fredagens kamp i vinterserien på sine flotte nettsider, se her! Vaulen sliter forøvrig med en del skader før nevnte oppgjør, men gode nyheter er at Johnny Erga er tilbake i lett trening etter en kneskade som har holdt han på sidelinjen i halvannen måned.
SLITER: Vaulenvenn Christer Husvæg er tvilsom til fredagens oppgjør.
SIF JAKTER PROFF Divisjonskollega SIF skal være hypp på Vikings tidligere danske sisteskanse Bo Andersen, melder RA. Ganske sykt for en klubb som sliter med å trekke 100 tilskuere på kampene! SIF sin kamp mot Buøy i vinterserien, som skulle ha blitt spilt på torsdag, har forøvrig blitt utsatt.
B-LAGET Mandagens B-lagstrening ble en stor suksess med spill 8 mot 8 og hvor det oransje laget fortjent vant 10-9. Nå satser man på like god oppslutning hver mandag fremover 20.30 på Hinna!
UNGDOMSAVDELINGEN Kampoppsettet til flere lag i ungdomsfotballen er nå klar. Sjekk linken 'Andre lag' for mer informasjon. Vi har også laget en samleside der for kampreferater til G-16. Forøvrig har Vaulens eminente midtbanespiller, Yann Erik Randa de Lanlay, har blitt kalt opp til sonesamling for G-14.
BRODD GJØR SOM VAULEN Brodd bruker Vaulen som modell i sin satsing på dommere. Utdraget under er tatt fra følgende sak!
Det er Vaulens forbilledlige arbeid som er hovedinspirasjonen til IL Brodd.
- Vaulen har satset på dommerne, og fått betaling for det i form av utvikling på sine utøvere. I tillegg har IL Brodd et soleklart ansvar for å bidra til økt rekruttering av dommere i kretsen, sier Jacobsen, som presierer at satsningen er ment alvorlig.
- Vaulen har satset på dommerne, og fått betaling for det i form av utvikling på sine utøvere. I tillegg har IL Brodd et soleklart ansvar for å bidra til økt rekruttering av dommere i kretsen, sier Jacobsen, som presierer at satsningen er ment alvorlig.