MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Trym valgte Ålgård
(20.12.19) Keepertalentent Trym Landråk Gjerstad (18) vil neste sesong spille for Ålgård. Fredag ettermiddag signerte han en kontrakt med divisjonskollegaen.
"Tiden har kommet for at jeg bytter klubb. Jeg har hatt det veldig fint i Vaulen og har kost meg masse," forteller Trym.
Dermed er han det andre stortalentet som forlater klubben denne måneden. Sist uke ble det kjent at Morten Nygård har signert for Hinna.

Erstatter Halvorsen
Ålgård ledes av tidligere Vaulen-trener Bo Andersen. Etter denne sesongen mistet han sin meget solide keeper Marius Halvorsen til Sola. Etter det har han vært på keeperjakt. Bo skal ha fulgt med på Trym en stund og var også å så på Pol-finalen nylig.

AVSLUTTET MED STIL: Vaulenlaget som vant "Stavangermesterskapet" aka Pol-turneringen i desember.


BRAKK ARMEN: Hele høstsesongen 2018 røk etter armbruddet Trym pådro seg i denne duellen.

Debuterte som 16-åring
Vi takker Trym for innsatsen i moderklubben Vaulen. Totalt ble det 28 A-kamper mellom 2017 og 2019.
Keepertalentet var først involvert rundt A-laget sommeren 2017 da han satt på benken i en seriekamp borte mot nettopp Ålgård. Debuten kom samme høst hjemme mot Djerv 1919 som G16-spiller.
I 2018 var han en perifer medlem av A-troppen og han brakk også armen i en juniorkamp mot Hinna. Denne sesongen ble han med for fullt og selv om han vekslet med Endre Lien om å stå fikk han 25 kamper denne sesongen.


EKSTREMT POTENSIALE: Trym er utrolig dyktig på strek og kan få en flott karriere om han stabiliserer toppnivået.