(20.05.05) Vaulen - Hinna 4-3
Mål: Eivind Ankerheim (2), Alexander Kolltveit, Olav Barstad Lund.
Trener Svein Øksnevad forteller oss om den herlige seieren mot erkerivalen.
Det var med stor spenning vi møtte til nabooppgjør på Kunsten idag.
Spenningen knyttet seg til flere momenter. Den ufrivillige pausen på 14 dager uten kamp. Fem mann fra forrige startellever på skadelisten (Simon, Torleiv, Morten, Espen og Nilsi). Vår noe brokete start på sesongen (0-11 for Hundvåg, 2-1 over Eiger, 2-5 for Havdur og 2-2 mot Ulf.). Samt at Hinna har hatt en kjempestart på sin sesong.
Dette gjorde at vi kalte inn Erik "Yogi" fra 2-laget samt Joffa og Larsi fra Gutt-89.
Kampen startet med et flott kombinasjonsspill langs venstre kant, en banan fra Stian inn på første stolpe, hvor Eivind headet nydelig i vinkelen. Dette etter allerede 6-7minutter.
Hadde rimelig kontroll på kampen de første 20, men slappet så av på innsats og formasjon, og det straffet seg.
1-1 på et flott skudd etter gjennombrudd på høyre kant.
2-1 kom etter "trekket" til Hinna treneren på corner. Jeg må si at trekket med nesten å kle av to av våre var både sportslig og "vellykket". Synd dommeren ikke turde blåse.
3-1 kom etter bra Hinna spill, og vi gikk til pause på 1-3.
I pausen ba jeg om at formasjonen måtte strammes opp, for som vi så, så var ikke Hinna farlige, så lenge vi nektet dem rom mellom firerene i 1. omgang.
Samtidig nevnte jeg at det var flaut å se 1 mot 1 dueller tapes mot spillere som veide omtrent halvparten av våre spillere.
Vi gikk ut med friskt mot i 2. omgang og fikk en kjempestart med Eivinds redusering allerede etter et par minutters spill.
Alle hevet seg og spesielt var det gøy å se midtbanen ta tak som de gjorde etter litt pepper i pausen. Flott Laff, Martin, Kolli og Reff.
Også honnør til spissene Matti og Eivind som begynner å kjenne hverandre bedre og bedre.
De 4 bak holdt en strammere linje, og det hjalp godt. Honnør til Yogi for sin inntreden på venstre back. Den gutten har mye fotball i seg.
Hinna ble mer og mer frustrerte, ble unøyaktige takket være vår jobbing, og det var mest tilfeldigheter som førte til de halvsjansene som kom i 2 omgang fra den kanten.
Så kom en kremball fra Olav til Matti som startet flott, la inn til Kolli, som brukte en "evighet" før han smalt ballen i nettet.
Til slutt nettet Olav og ble matchvinner! Fullt fortjent etter den 2. omgangen han presterte med løping, tackling og prating. Flott Laff! Sånn vil
vi ha deg i 2x45 neste gang.
Jeg vil også nevne både Larsi og Joffa fra Gutt-89, som kom inn og gjorde manns jobb den tiden de spilte. Håper vi kan få de med på flere kamper
fremover. Gode fotballspillere og kjempegutter!
Til slutt må jeg få si at det var deilig å kunne uttale: Hovmod står for fall, mot Hinnabenken på slutten av kampen, etter de kommentarene som kom motsatt vei på stillingen 1-3.
Summa summarum en kjekk, jevn kamp på tross av de rokkeringer og skifter vi måtte foreta før kampen.
Tusen takk gutter!!!
Svein
PS! Forøvrig ble A-lagets keeper Tom Arne Bø Pedersen presentert og mottatt med applaus i garderoben før kampen, som ny mann i apparatet rundt juniorlaget!