MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Årsrapport Jenter 16
(20.03.06) VAULEN JENTER 16 (1989/1990/1991) - ÅRSRAPPORT 2005
Spillgruppe/Ledere
Vi har vært ca. 20 spillere gjennom sesongen med noen få utskiftninger. Etter fjorårssesongen blei det avtalt med lederne for 1989-jentene at vi skulle lage et lag slik at alle fortsatt fikk mulighet til å fortsette å spille fotball. Vi har dermed hatt
nok spillere og har hatt en relativt stor stamme i laget med rotasjon av de øvrige slik at alle i utgangspunktet fikk delta i annenhver kamp. Det tok litt tid å få alle integrert i det nye laget, men det har gått seg til etterhvert.
Jon Rørosgaard og Stig Ballestad har vært trenere og Paul Næsse oppmann, samt Torbjørn Vaaland som har hjulpet til både på treninger og kamper ved behov. Paul takker nå av etter mer enn 15 år som trener/oppmann i klubben! Rune Hult overtar som oppmann.
Kamper/Resultater/Treninger
På grunn av alder på spillerne bestemte vi oss for å spille i 1.divisjon Jenter 16 (1989). Det gjorde at vi fikk endel tøffe kamper mot jenter opptil 17 år og mange lag med stort sett bare 1989 spillere som var større og sterkere enn oss. Det ble dermed en del tildels store tap i vårsesongen, men vi viste i perioder at vi har teknikk og spilleforståelse på høyde med de bedre lagene (Bjerkreim som var i finalen i Dana Cup og Austrått som ble kretsmestre). Dette viste godt igjen i 1.divisjon i høstsesongen hvor vi etter 6 strake seire før tap i siste kamp mot Klepp (inklusive seire mot tre 1989 lag som vi tapte mot i vårsesongen) endte opp på andre plass med like mange poeng som Klepp, men dårligere målforskjell.
Vi har deltatt i Vaulen Vårcup, Norway Cup og Hinna høstturnering. Alle i klassen for 1989-spillere. Mange jevne kamper, men vi greide ikke å ta oss videre fra innledningspuljen. Vi hadde igjen en fin opplevelse med Norway Cup deltagelsen.
Det er også verdt å nevne at Kristianslyst skole, med kjernen i laget fra våre 1990 og 1991-jenter, kom til semi-finalen i skolemesterskapet (0-0 med tap på straffespark for Bø skole som seinere vant klart i finalen). 
Ellers så har vi hatt en 1989 og 1991-spiller samt to 1990-spillere på krets/sonesamlinger i løpet av sesongen.
Vi har stort sett trent to ganger i uken, men ønsker å øke dette til tre ganger neste sesong.
Stig Ballestad