Hederlig tap mot laget fra Karmøy!
(20.02.11) Vaulen reiste nordover med kun 7 spillere, og uten keeper i troppen så var det Morten Sivertsen og Stian Lima som skulle stå en omgang hver. Morten hadde heldigvis fått låne en susp slik at det var liten sjanse for skade på familiejuvelene!
Vaulen startet kampen bra og ledet både 1-0 og 2-1, men etterhvert i omgangen så ble Vaulen spillere slitne og Avaldsnes tok over kommandoen. Morten Sivertsen i målet hadde flere redninger, spesielt en redning med ansiktet stod det respekt av. Selv om Vaulen lå under med noen mål så gav ikke laget opp, og kunne gå til pause med kun to mål bak. Morten slapp kun inn 12 mål, noe som er veldig bra av en utespiller som sikkert aldri har stått i mål før.
Etter en kort pause og keeperbytte så var kampen i gang igjen. Vaulen spillerne var slitne pga. ingen reserver på benken, og Avaldsnes fikk kontre inn flere enkle mål. Keeper Lima fikk reddet flere skudd fra kanten, men slet mer på strekskudd og 1-1 situasjoner på kontringer.
Avaldsnes ledet en stund med hele 7-8 mål, men Vaulen fikk satt inn en sluttspurt og tapte tilslutt med 26-22. Et såkalt hederlig tap mot en motstander man skal slå med noen spillere på benken og en keeper i målet.
Summa summarum en koselig søndagstur til vakre Karmøy selv om det ikke ble poeng med hjemover. På veien hjem så ble sjåfør Kjetil Ween nesten tatt i en politikontroll før Arsvågen ferjekai, bare et lite tips av en av medspillerne i bilen reddet Ween fra å havne i lovens lange arm.
Nå gjenstår det kun 1 kamp igjen av årets sesong, hjemme mot SIF som ikke har tapt en kamp i år. Håper på en full tribune hjemme i Hetlandshallen den 27/3 kl 1630.