MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Svar på tiltale
(20.01.13) Vaulen er inne i et generasjonsskifte noe som har betydd stor trafikk inn og ut det siste drøye året.
Dette har gitt kritikk på sosiale medier sågar som vår egen gjestebok, nå gir Vaulens trener Kjetil Hundhammer svar på tiltale.

Hundhammers statusoppdatering
Troppen teller idag 22 spillere og skal være 25 (inkl 2 keepere). Det vil si at vi skal ha inn 3 nye spillere. En keeper og to offensive spillere. Helst spillere som kan spille både spiss og kant.

Vi har "mistet" en del rutinerte ringrever. Dette var mest forutsigbare "retirements". Den største overraskelsen var nok Øyvind Løkling som gikk til HIL. Det var et personlig nederlag for undertegnede, men vi respekterer og forstår Øyvind sin beslutning. HIL har fått inn en solid type. Lykke til videre Øyvind!

Ellers så lanserte vi 5 nye spillere for en tid tilbake. Det er en sannhet med visse modifikasjoner. Sonny måtte trekke seg pga økt jobbelastning og en familiesituasjon som ikke tillot spill i 3.div, dessverre. Vi kan ikke ha spillere som ikke har anledning til å trene med oss i 2013. Vi ønsker Sonny lykke til videre.
Ellers ble det lansert at vår egen Sindre Røsland skulle satse på A-laget. Det ser ikke ut til å gå, pga stor belastning på skolen. Det betyr at vi i realiteten kun fikk inn 3 nye.

Så ble det lansert 4 nye navn i forrige uke. 3,5 Hinnaspillere ble det kommentert av en viss SGD på FB (Brodds Øyvind Jacobsen, red. anm.). Det stemmer nok ikke. Steffen Lyse har aldri spilt i Hinna. Han hadde en trening med Hinna i 2009, men det er visst nok for å bli kalt Hinnaspiller av nevnte person. De tre andre har en link til Hinna på ulike måter. Men ikke så tett link som en skulle tro. Bård Ledaal har spilt barne - og ungdomsårene sine i naboklubben. Men de siste 3-4 årene har han studert i Bergen og spilt det meste av sin seniorfotball i Hordaland. Sist han spilte i Hinna var i 2008.

Sondre Ovnerud er Havørngutt, men som har spilt mange år i Viking. Han var regnet som et stort talent i Viking og var med og vant NM gull som gutt/junior. Jeg hentet ham til Hinna i 2010. Han spilte en sesong i klubben, før han gikk inn i militæret. Der har han vært i 2 år nå. Sondre har slitt med skader de siste årene, så det blir spennende å se hvordan kroppen responderer når han trer på seg skoene i august.

Til slutt har vi Mirza. Han er en spiller som har spilt under meg i RIL og Hinna. Ifjor spilte han vel nesten ikke en eneste kamp for Hinna. Han har slitt med achillesproblemer og motivasjonen i hele 2012. Alle trodde vel egentlig at Mirza hadde lagt skoene på hyllå. Det trodde i alle fall undertegnede. Så da når han ble invitert til RIL trening ble jeg overrasket. Ikke pga av Mirza sine kvaliteter, men at han var i stand til å trene såpass mye. Så når vår oppkjøring startet 7.januar hadde vi en prat sammen. Avtalen er at Mirza skal trene med Vaulen (uforpliktende) i januar, for å se om kroppen holder. Gjør den det, så er Mirza en spiller jeg har stor sans for.

Da ønsker vi velkommen til en ny treningsuke i den fantastiske Vikinghallen! Vi ønsker både prøvespillere, etablerte spillere og nye spillere velkommen. I Vaulen har vi hjerterom for alle.