Snudde kampen tre ganger
(19.06.07) I vårsesongens siste kamp spilte Vaulen en meget spennende kamp på et herlig gress på treningsbanen til Bryne i strålende kveldssol.
TO MÅL: Eivind Ankerheim puttet to!
Vi åpnet greit, men ble etter hvert litt famlende på naturgresset og Bryne tok over mye av banespillet. Det var faktisk fortjent når Bryne fikk dunket inn det første målet.
En periode her var vi helt på hælene – vi klarte ikke å holde ballen på Bryne sin banehalvdel, og Bryne spilte fint langs bakken.
Imidlertid fikk vi trykk på Bryne etterhvert og da Joffa med en mann i ryggen fikk dempet ned til Magnus K. som traff på hel volley suste ballen i mål.
Mot slutten av første omgang tok vi mer over, og det var meget uheldig da vi gjorde en glipp i forsvaret så Bryne fikk enkelt sette inn 2-1.
Andre omgang begynte bra – vi tok over spillet og fikk stadig mer folk med fremover på banen.
Gleden var stor da vi reduserte til 2-2 på en trippelsjanse etter skudd fra Magnus K. i tverrliggeren, deretter forsøk fra Jonas rett på keeper og så en halvsprekkende manøver fra Eivind som fikk skjøvet den over mållinjen.
Kampen nærmet seg 30 minutt i andre omgang da Bryne fikk et billig straffe og gikk opp til 3 – 2.
Etter råd fra fotballekspert og co-trener Per Helge Svensson skjøv vi Jonas fremover i slutten og fikk bedre trykk fremme. Gleden var derfor enda større da Magnus T. fant Eivind inne i 16 meteren som iskaldt satt ballen i hjørnet. 3 – 3!
5 minutt før slutt får John Petter ”Johnsen” Gilje gått av en mann nede på venstre siden og passet inn til Nilsi som med venstre fot klistrer ballen i krysset til venstre for keeper. Fantastisk!
På livets glade gutter går solen aldri ned, og det var helt fortjent at vi vant. Bryne puttet på de juniorene som ikke spilte mye i A-lagskampen mot Vaulen, men det hjalp ikke, vi rei stormen av.
Hele laget jobbet steinhardt utover kampen og det var en skikkelig lagseier. Et lite ekstra pluss til Magnus K. som jobbet utrettelig og var utrolig god etter han kom inn.
Jeg regner med at alle trener minst 3 ganger i uken gjennom hele sommeren og gjør oss enda sterkere!
Vi trener nå på onsdag kl. 17:30 som vanlig.