MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Møter topplaget
(19.05.05) Vaulen reiser til Randaberg fredag. Kampen starter 18.30.
Dommer er Karl Ivar Hansen fra Viking. Assistenter Tor Enge (Viking) og Halvor Briskemyr (Austrått).
Thulin imponert av Vaulen
Randaberg står med full pott i serien og har i snitt scoret 4,5 mål i sine kamper. Selv om Vaulen kun står med tre poeng i serien, har Randaberg-trener Inge Thulin latt seg imponere over Vikingkampen.
"Vaulen spiller jevnt med distriktets beste lag, og det er helt klart at vi må skjerpe oss til den kampen," sa Thulin til Rogalands Avis nylig.
De unge randabergguttene som har 2. divisjon som målsetting, er sammen med Vidar det laget som trener mest i divisjonen. I følge rapportene er de sort-hvite divisjonens mest løpsvillige, noe som også har ført til flest målsjanser.
Mot Vaulen stiller de trolig i en 4-4-2 formasjon og uendret fra sist.
Randaberg: Janvier Ndikumana Nils Ove Stava, Erik Vistnes, Anders Buer, Stian Tunge Sindre Norgren, David Berg, Krister Aunan, Christer Rimestad Tommi Jokela, MortenStøle Simonsen.
Spesiell kamp for fire Vaulengutter
Det blir en spesiell kamp for Christophe Dagsland og Henning Frode Holm som har spilt flere sesonger i Randaberg, men også for Thomas Idsø og Eike som var på lån der i fra Viking i 2000.
Alexander Landsnes' strekkskade skal være Vaulens eneste skadeproblem.
Hva avisene skriver
I Bygdebladet skriver Randaberg-trener Inge Thulin om kampen. "Vaulen var av mange tippet som en av favorittene før sesongstart og trolig vil de være blant de beste utover sesongen. Laget består av gode fotballspillere som har hatt mange gode fotballopplevelser sammen, så vel i Vaulen som i tidligere år i junioravdelingen til Viking.
Cupkampen mot Viking viste at det bor mye i laget og vi er klar over at kampen mot Vaulen blir vår største utfordring så langt i sesongen."
Bygdebladet har også vært i kontakt med vår egen Bent Lie. "Vi regner med en tøff kamp. RIL har startet sesongen forrykende og kommer ikke til å gi bort poeng gratis.
Tilsvarende oppgjør i fjor var jevnt, RIL vant til slutt knepent 2-1, og jeg tror at også årets kamp vil bli jevnspilt. Forhåpentligvis i vår favør. Vi reiser ikke til Randaberg for å tape.
Det vil forundre meg stort om ikke RIL ligger i toppsjiktet ved sesongslutt. Det virker som om det er en veldig entusiasme i klubben."
Forrige runde
12.05.2005
Hundvåg - SIF 0-0
13.05.2005
Eiger - Buøy 1-0
Randaberg - Bjerkreim 5-0
Sandnes Ulf 2 - Staal Jørpeland 1-0
Vidar - Varhaug 6-1
30.05.2005
Vaulen - Havørn 19.00
Neste runde
19.05.2005
Havørn - Eiger 18.30
20.05.2005
Bjerkreim - Staal Jørpeland 19.00
Buøy - Vidar 19.00
Randaberg - Vaulen 18.30
Varhaug - Hundvåg 19.00
23.05.2005
SIF - Sandnes Ulf 2 19.00