MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Gamle legender - Geir Hansen
(19.04.05) Geir Hansen, eller Goggien, går det ennå mange morsomme historier om i Vaulen.
Han kom samtidig som Tore Nybø til Vaulen fra Jarl på starten av 70-tallet og fikk over 100 kamper for Vaulen.
Med sitt lange flaggrende hår og sorte skjegg så han ut som Argentinas Ayala i 1974 VM!
AYALA? Geir Hansen og Ayala på Argentina var som to dråper vann!
"Vi ble faktisk kretsmestre sammen," kunne Tore Nybø avsløre for oss.
"Geir så alltid lat ut og ingen motstandere tok han seriøst, men han var en glimrende spiller. Dessverre så ødela kneproblemer hans karriere."
"Jeg har mange morsomme historier å fortelle om Geir. På en fest en gang sovnet
han og vi klippet av ham håret og skjegget på den ene siden. Geir var ikke av den typen som så seg selv i speilet. Derfor var det først da han kom på jobb mandag morgen at han fikk fortalt hva som hadde skjedd av sine gode kolleger!"
Innviet Hetlandshallen
"Ellers var Geir og en kompis de første som badet i Hetlandshallen! Egentlig før noen overhodet hadde tenkt på å bade der...
70 TALLS HELTER: Coventry fan Geir Hansen og Argentinas Rubén Hugo Ayala!
Dette var på tiden da skolen og hallen ble bygget i 1970, i en grop på byggeplassen hadde det dannet seg et gjørmebad og hvem andre enn Geir hoppet oppi der?"
"Geir var også nær ved å stryke med en gang. På den tiden var det mye fyring og på en fest prøvde 'Tor Petter' å trykke en gitar gjennom ørene på han! Broren til Geir var også med på dette og syntes dette bare var ustyrtelig morsomt!"
FOR 27 ÅR SIDEN: Vaulen anno 1978 med Geir "Ayala" Hansen sittende til høyre for keeper i grønt. Fire av de avbildede spiller ennå fotball i Vaulen - Eirik Sunde, Øivind Eliassen, Arve Larsen og Harald Øksnevad.
Geir minnes godt tiden i Vaulen. "Jeg husker vi vant nesten alt hjemme på den flotte banen våres, men vi slet mer borte mot robuste bønder på dårlige baner," fortalte Geir.