MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hedret seg selv
(19.01.20) C-laget kunne lørdag hedre seg selv etter å ha fått leid klubbhuset for kvelden.
Sent i november ble man kretsmestre på det mest dramatiske vis da Ole Wick Henriksens frispark på overtid ga 11-10 seier sammenlagt mot Hundvåg.
Gjenopplev C-lagssesongen her!

Det er sjette gangen at Vaulen C har vunnet KM-gull i syverfotball. Laget ble stiftet i 1998 og er et resultat av godt samhold.


ÅRETS TOPPSCORER: Ole Wick Henriksen trappet opp etter flere år på A-laget. Ungkalven på 28 år ble toppscorer med 23 mål på 10 kamper! Lørdag fikk han beviset med en t-skjorte overrekket av trener Frode Lima.


ÅRETS SPILLER: Frode Lima holder på den gjeve prisen som "Årets spiller" er. Vinneren ble lagets trofaste keeper Kjetil Arne Refvik. Kjarne var litt uheldig i den første finalen, men reiste seg og var en levende vegg i returmøtet som ga KM-gullet. Han spilte også flest kamper gjennom sesongen sammen med Tom Arne Bø Pedersen og Øystein Randeberg.


ÅRETS FORBILDE: Harald Øksnevad sa ja til å spille da man slet med folk hjemme mot Tjensvoll. I en alder av 64 år stengte han buret og manet medspillerne til kamp. Han er et forbilde for de unge medspillerne i 40- 50-åra.


ELDREKAFÉ: Mye gråstenk, men hoftene er fremdeles like velsmurte på denne gjengen.


HOLDT QUIZ: Blant de kulturelle innslagene var Beer Pong, fotball på storskjerm og quiz. Her holder Thomas Idsø quizzen.