Kampen:
Vaulen var klart best i møtet med Vaulen fredag. Internkampen hadde dratt fem tilskuere til Hinna stadion.
Grunnet at man kun ble 17 spillere ble banen noe kortet inn.
Det kalde været hadde gjort banen så glatt at spillerne ble bedt om å ta det med ro, det skal bli godt å komme til en kunstgressbane med feste.
Vaulen Gult som hadde fordel med en spiller mer i første omgang og tok tidlig ledelsen ved en David Møller-dobbel.
Ronny og Jean økte så til 4-0, før Svart ved Anders Idsø fikk sjansen fra krittmerket etter regelen tre corner straffe.
Etter pause fikk Svart ha en mann mer i starten og det utnyttet Christian Lyse med en herlig fulltreffer til 4-2.
Ronny Hauge måtte så gå hjem og man spilte 8 mot 8 resten av kampen.
Innsatsfylte David Møller satte inn 5-2 med sitt tredje for dagen.
Christian Lyse scoret igjen med sitt 3-5 mål, før Gult fikk sitt tredje corner og dermed straffe som Thomas Idsø lurte inn.
Vaulen hadde to prøvespillere med i kampen; Jean Gjelsten og Kevin Eivik, trenerne ønsker å ha med begge videre.
PÅ GLATTISEN: Lynkjappe Tore Tjentland var som bambi på isen på den svært glatte banen. Han fikk ikke feste med knottene. Da Ronny gikk fikk han låne hans, men de skoene var to nummer for store og Tore fortsatte å gå på rattata.