MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Informasjon om lørdagens galla
(18.11.10) Kvelden starter 17.45. Det blir da fotografering i puljer, velkomstdrink og bordplassering klubbvis. Klokken 18.30 skal alle være på plass på middagsbordet. Av erfaring tar dette mye tid. VI HENSTILLER DERFOR TIL TIDLIG ANKOMST!
Derfor - viktig at dere ikke kommer for sent. Folk som kommer sent, blir spredt utover i lokalet, og kan ikke regne med å sitte med egen klubb.
Festen arrangeres i lokalene til Actionball på Lura, gamle Tennisland.
Det settes opp busser som går til sentrum i Stavanger cirka klokken 23.45. Denne koster kroner 50,-. Husk kontant betaling på bussen.
Ellers kan det brukes kort i baren, men cash is king!
Det er ingen aldersgrense på Actionball - de som er under 18 får imidlertid ikke adgang til etterfesten som er på Taket Nattklubb i Stavanger. Der er det 21 års aldersgrense.
For å få et overskudd på festen har vi et lotteri. Her kan du vinne iphone4, gavekort hos matbutikker, klesbutikker, kjøpesenter og mange andre ting. Overskuddet går til SUS - så her er det viktig å ha med kontanter - og bidra til at lokalfotballgallaen gir noe tilbake til samfunnet.
Ellers: Ta gjerne med klubbeffekter. Husk fint antrekk og gre håret. Folk som er overstadig beruset blir vist bort fra lokalet. Og vis respekt for både utdelere og vinnerne under premieseansen. Sørg for å begrense antall turer ut for å røyke osv. Det er satt av egne pauser til dette.
Vi har folk i alderen 16 til 84 som gjester, og fylkesordfører, klubbdirektører osv er med. Så dette er en GALLA - ikke en rølpefest. Husk hvor kjekt det var i fjor, nettopp av den grunn.
Mye strengt her, men greit om vi alle BIDRAR SAMMEN til en vellykket fest!
Ring 918 04 332 til Øyvind J eller 992 94 570 til Morten J for spørsmål utover dette.