-62
0
B-laget med sterk seier
(18.08.07) Vaulen måtte lørdag vinne for fortsatt å holde liv i opprykkskampen.
Kampen mot et ungt og godt Buøy-lag var jevn lenge, selv om jeg vil si at vi var et strå bedre, forteller Ronny Hauge.
Vi spillte oss til flere store sjanser, men enten så gikk ballen utfor eller i stangen.
Så rett før pause klarte vi endelig å score ved en kald avsluttning av Stian Husvæg.
KONTAKT: Vaulen jakter Havdur.
I hvilen ble vi enige om å bare kjøre på for få punktert kampen raskest mulig, vi ble derfor enige om å ikke bruke mer krefter på en dårlig og markeringsglad dommer.
I andre omgang vil jeg si at vi hadde full kontroll over. Det var ikke ufortjent at Henrik Jelsa satte inn 2-0 målet.
Etter hvert gjorde vi noen bytter. Inn kom Axel Svihus og Bjarte. Det skulle ikke gå lange tiden før unge Axel Svihus punkterte kampen helt med et flott mål etter Henrik "Ronaldinho" Jelsa spillte han fri igjennom.
Buøy hadde en kjempesjanse som Tommen reddet på en syk måte! Jeg har aldri sett en bedre redning før, kjempe bra!
Axel Svihus ville ikke gi seg med ett mål, så han dro av to forsvarer før han sendte ballen fra 16 meteren og rett i mål! Nå har han spillt 4 kamper på B-laget og scoret 7 mål! Noen som slår den?
Så vant vi til slutt helt fortjent 0-4 i en kamp som alle var gode i. Vi må alikevel trekke frem juniorspillerene; John Petter Gilje, Axel Svihus, Henrik Jelsa og Espen Knutsen, dere viser at dere holder dette nivået og at det gror godt bak A-laget. Kjekt å ha dere med.