MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hadland i Sevilla
(18.07.07) Familien Hadland har nå reist på ferie til Sevilla. I dag fikk Daniel og Anna kjøpt seg Sevilladrakter. Hos far Tor Erik er nok tankene mest andre plasser, favorittklubben Luton er nemlig på treningsleir i Stavanger denne uken!
Luton kjendissupporter Frode Olsen snakker om sin vekkelsespredikanten i dagens avis. "Det var Tor Erik Hadland (Vaulenleder, journ. anm) som lokket meg inn i galskapen," fortalte Olsen til SA.
Forøvrig ble onsdagens kamp mellom Sandnes Ulf og Luton utsatt grunnet overvann. Kampen vil bli forsøkt spilt i morgen. På lørdag spiller The Hatters mot Ålgård. "Vet du om Chris Perry og Paul Furlong er med i troppen til Luton? Få autografen i så fall," spør Hadland vår reporter.
Dette er stort, Anna og Daniel har fått trykket navn og nummer bak på draktene! Anna med favorittspiller og toppscorer i Spania Kanoute, mens Daniel har favorittspiller Daniel Alves på ryggen.
Salget av sesongkort går som det suser i Sevilla. "Vi har 38 grader her nede nå," forteller Hadland. "Vi har alltid noen dager i Sevilla. Gjort det hver sommer siden Frode Olsen spilte her." 
"Disse husket godt Frode. Vi elsker Sevilla," forteller Tor Erik.