MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

B-laget i aksjon
(18.03.14) B-laget testet formen halvannen måned før seriestart. Det endte med 2-1 tap borte mot Forus & Gausel 2. Anders Schøyen scoret for de oransje.
Tom-Are Svenning har sendt oss minireferat.
Vaulen: Thomas Nilsson, Aleksander Brun Henriksen, Aleksander Berge, Øystein Winsnes, Stian Refvik ©, Stian Myklebust, Anders Schøyen, Tom Arne Bø Pedersen, Ole Bredesen, Bjørnar Mangersnes, Inge Moy. Innbyttere: Andreas Rønneberg, Hector Vestbø, Espen Refvik, Morten Andreassen.
Skrikende på sidelinjen: Tom-Are Svenning

Mats Ullereng måtte trekke seg under oppvarming grunnet skade.
En treningsleir i varmere strøk kan vist være mer ødelegende enn vi trodde.

Målet til Vaulen ble scoret av Anders Schøyen! Et fantasisk langskudd som satt klistret i vinkelen. FGI utlignet etter ca halvtimen med et langskudd som ble vridd inn i lengste hjørne. De gikk opp i ledelsen etter en lur ball mellom midtstopper og back etterfølgt av et fint løp fra FGI spilleren som bare kunne breiside ballen i lengste hjørne.

Vi er fornøyd med eget spill for dagen. Gir kampen en godkjent. Vi spiller bra med ballen på bakken og kommer til flere store målsjanser. Som vi desverre ikke klarer å utnytte til det fulle idag.

Men det er derfor vi har treningskamper. Ellers en stor fjær i hatten til dagens dommer, Øyvind Vollen, han styrte kampen uten problemer. Gjerne den mest pedagogiske dommeren vi noen gang har hatt. Thumbs up til Ømi som stilte opp da FGI ikke klarte å skaffe dommer.

Takk for innsatsen gutter!