MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Grønt er skjønt
(18.02.07) Vaulenbanen er grønn igjen. Alle rullene med krøllgress ble rullet ut søndag.
Man startet 09.30 om morgenen, 19.40 i kveld kunne man gratulere klubben med grønt dekke.
I morgen skal man kutte noen gjenstående kanter, før man med værforbehold kan starte limingen.
ER DET NOEN KUNST? Rullet ut på 10 timer.
"Er det noen som har kontakt med de der oppe, så må dere legge inn noen ord i aftenbønnen," sa den ene representanten fra PST Sport før dugnadsgjengen gikk hjem.
Progress videre
Blir det liming så må man være nøye med å tråkke skjøtene i dette været, det kommer derfor til å bli behov for mye folk.
Deretter skal man skjære inn plass for logoer og streker i banedekket. Banen må så tørke en stund før man starter med å ha i grus og gummigranulat. Trolig vil man jobbe med banen hele kommende uke. Det kan fort bli lengre om det blir kaldt og vått.
Stor dugnadsånd
Klubben klarte å få igang arbeidet på rekordtid. Lørdag ettermiddag sendte man ut varsel om dugnadsstart neste morgen. Totalt var det omlag 40-50 mann som var nedom for å hjelpe i løpet av dagen. Enkelte stod på hele dagen. "Jeg føler meg som en gruvearbeider nå," fortalte formann Tor Erik Hadland da han endelig kunne gå hjem.
"Vi takker for den store dugnadsinnsatsen, uten dere så ville det ha gått mye senere," fortalte en fra PST.
SOM FAR SÅ SØNN: Hadland & Bjørheim junior var på plass klokken 10.00 og la ut den første rullen. "Sindre Bjørheim krever at 13-årslaget skal få spille åpningskampen nå," humret formann Tor Erik Hadland.
INSTRUKSER: Instrukser blir gitt på starten av dagen. Legg merke til junior 2 som stilte mannsterke.
INTET KRØLL MED KRØLL: Lydhør forsamling foran en representaten fra PST. Totalt hadde firmaet fire mann i sving, ytterligere to skal være på vei.
RYDDEGUTT: Jostein Jensen i aksjon for å samle suvenirer. Nå satser han på at C-laget får være pauseunderholdning i åpningskampen.
LIMA I AKSJON: Stian Lima fra A-laget opparbeidet seg egen teknikk på brette ned skjøtene. I morgen satser Lima på å lima, samt at den gamle Arsenalspilleren Pål Lydersen dukker opp.
DRAR DEN HELT UT: Tor Erik Hadland brukte bilen for å dra ut rullene. Bilen skal etterpå auksjoneres på finn.no som samleobjekt for Vaulenfans...
TAUETEAMET: Det var stas for "kidså" å sitte bak i bilen når man tauet rullene. Petter Bjørheim ser at alt går riktig for seg.
NØYAKTIGHETSARBEID: Det var mye jobb med å få rullene til å trille beint over banen. Her er det en fra PST som forsikrer seg om at Hadland kjører strakt framover.
UNNASLUNTRERNE: Frode Lima og Co. holdt seg mest i klubbhuset og spiste pølsene som Svein Øksnevad grillet.
DUGNADSGENERASJONEN: A-lagskeeper Eric Ordaz jobbet så hardt at han fikk hull på buksen. Ruben Johnsen vil også være på bildet som bevis på at han jobbet.
C-LAGETS DIAMANTER: Joss og FT later som dem jobber ved å stå og holde på noe.
ARMENE I KORS: Av og til ble det venting, men heldigvis var været flott med sol store deler av dagen.
30 RULLER: Seks ruller med sidelinjer ble lagt ut rundt banen, deretter fylte mann midten med 24 ruller liggende på tverrs. Banen får målene 60x100 meter.
SNART HALVVEIS: PST-kisen sjekker at alt ligger som det skal. Nå håper dem på 6-7 grader og opphold til mandag. "Det er egentlig galskap å legge kunstgress på denne tiden av året," fortalte leggerne som kun har fått lagt en bane før i år.
VAULENS STØRSTE TEPPE: Rullene ble lagt over hverandre og kuttet til. Dette var gulvlegging på høyt plan.
OH! WHAT A BEAUTIFUL MORNING? Thomas Idsø og Ronny Hauge fra A-laget var noe slitne etter A-lagsfesten kvelden før, men stilte omsider.
SISTE RULLEN: Det hadde blitt mørkt da siste rullen ble rullet ut.
SISTE REISE: Hadland med tunga beint i munnen. Legg merke til at det grønne, mørke dekket vil trenge mer lys på kveldene. Lyset vil derfor bli oppgradert med flere lux.
DU GRØNNE, GLITRENDE BANE GOD DAG: Hele banen er omsider grønn. Hvem husker da banen var grønn sist?
–GRATULERER MED GRØNN BANE: Informasjonsmøte ble holdt på slutten av dagen. Nå håper vi det blir varmere i morgen enn meldt...