MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Klokketro på Vidar
(18.01.05) Vi spurte hvem blir tøffeste motstander for Vaulen i 2005. Tiltross pollen-allergi hos enkelte avga hele 104 personer sin stemme på vår poll.
Som vi ser i tabellen under har folket troen på Vidar. Lassalaget rykket i høst ned fra andre divisjon for første gang på 13 år. Rødtrøyene skal derimot rett opp igjen og trener fem ganger i uken!
OPP SOM EN HJORT, NED SOM EN LORT: Vidar måtte slite sist sesong i 2. divisjon.
Folket tror også nyopprykkede SIF blir vanskelige å slå, klubben har samlet i sammen et knippe med gamle ringrever og de vil nok sparke fra seg. Men hva skjer når de møter motgang?
Etter trenerskiftet i fjor sommer blomstret det unge Staal-laget til og de blir ikke lette å hanskes med denne sesongen. Bjerkreim holdes også som en outsider, med Håkon Eikrem tilbake med funksjon i trenerapparatet blir det spennende å følge dem med postnummer 4387.
Randaberg har de siste sesongene hatt et generasjonskifte. Som Vidar trener de knallhardt med fem økter i uken. Med den ambisiøse treneren Inge Thulin i tøylene kan dette nå høyt, noe også våre lesere er tilbøyelige til å være enige i.
Varhaug er aldri lette å slå, men har mistet litt av rutinen i vinter og vil nok få slite denne sesongen. Eiger er det aldri lette å tippe på, her er det ofte enten eller. Noen av de beste spillerne vil nok nå prøve seg hos byrivalen EIK som sist sesong rykket opp til 2. divisjon. Det ryktes om at Havørn vil få et bra lag denne sesongen, men de vil nok ikke nå helt opp.
At Buøy, Hundvåg og Sandnes Ulf 2 skal kunne gi noe særlig motstand i den kommende sesongen, var det få som trodde og de fikk bare en stemme hver.
Hvem blir vanskeligst å slå i 2005?
(104 stemmer)
Vidar
33%
SIF
18%
Staal
13%
Bjerkreim
13%
Randaberg
9%
Varhaug
6%
Eiger
3%
Havørn
2%
Buøy
1
Hundvåg
1
Sandnes Ulf 2
1

Ny avstemming finner man nå på førstesiden!