MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tommen trapper ned
(17.12.07) Keeper Tom Arne Bø Pedersen har valgt å trappe ned. Tommen har siden 2002 vært A-lagets førstevalg mellom stengene, utenom i 2006 da han var langtidsskadd.
Mangel på motivasjon skal være grunnen til at Tom ga seg, men han vil fortsatt være med i klubben og skal spille for C-laget som utespiller kommende sesong.
Dermed er Leif Pirinen eneste keeper som er klar foran kommende sesong, men juniorkeeper Anders Bårdsen har trent med de beste i vinter. I tillegg er trener Endre Tangen hypp på å få tak i Vidars andrekeeper Henrik Grannes.
Leif Pirinen har forøvrig fått ny jobb og kan være med for fullt fra januar. På sine få treninger med A-laget forrige sesong viste finnen at han er av høy klasse.
TOMMEN: Tom Arne (24) har 150 kamper og 2 mål for Vaulen A.
Forøvrig skal Anders Dale og Morten Vadla være usikre foran kommende sesong. To-tre utespillere fra andre klubber er aktuelle å hente inn. I tillegg til Bårdsen trener juniorene John Petter Gilje, Magnus Kartevold, Jonas Kartevold og Espen Knudsen med A-laget.
Endre Tangen har foreløpig eneansvar som trener, men han jobber selv med å skaffe seg en eventuell assistent.
AKTUELL: Vidars keeper Henrik Grannes (22) er aktuell for Vaulen. Henrik har vært andre keeper for gode Christoffer Lunde i Vidar. Han har også vært innom Viking som junior hvor han ble norgesmester i 2004.