MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Håndballherrene under pari
(17.11.13) Kjetil Nilsen har sendt oss referater fra sesongens tre første kamper i håndballavdelingen.
Da var endelig 2013/2014-sesongen i gang. Vaulenguttene kan ikke akkurat skryte av en sommerperiode med mye trening og dype tanker rundt den nye sesongen. Men med fokus på det sosiale og ”rutinen” i bakhånd var det godt å høre fløyta blåse i gang første kamp mot Staal på bortebane.

27.10.2013 Staal Jørpeland 2 - Vaulen 34-35
Staal stilte med unge og motiverte gutter, som ikke på noen som helst måte hadde ligget på latsiden under oppkjøringen. Vaulen derimot møtte med åtte spillere som utover kampen merket at kondisjonen ikke helt var der den skulle. Kampen svingte frem og tilbake, og da det gjenstod 5-6 minutter lå Vaulen under med tre mål.
Da hentet gutta frem rutinen og dro seieren i land, resultatet ble 34-35. Mest skudd bak keeperen denne kampen ble Pål Særvoll med hele 11 mål.

02.11.2013 Vaulen - Riska 19-37
Første hjemmekamp for sesongen. På forhånd gikk ryktene om at Vaulen muligens måtte flytte kampen mot Riska pga. mangel på spillere. Men etter mange telefoner klarte hovedtrener Pål Særvoll å skrape sammen et eller annet lag som stilte til kamp. Kampen er det ikke så mye å si om. Vaulen gikk på en kjempesmell mot et godt og samspilt Riska-lag. Det eneste positive for Vaulen sin del var at Stian Lima stilte til start
og er klar til å kjempe med nebb og klør for Vaulen sitt eneste og beste håndballag. Kampen endte til slutt 19-37.

Eirik Eiriksson
Olaf Espeland 1 mål - 2 min
Stian Lima 2 mål
Morten Sivertsen 1 mål - 2 min
Erlend Schibevaag 2 mål
Kjetil Ween 2 mål
Thomas Lund 4 mål
Kjetil Nilsen 8 mål


16.11.2013 Sandnes 2 - Vaulen 47-38
Lørdag var det duket for bortekamp mot Sandnes 2 i Giskehallen. Fem minutter før kampstart var det ikke mange fra Sandnes som trudde det skulle bli noen kamp, dette fordi på dette tidspunktet hadde hele to vaulenspillere møtt opp. Da kampen skulle blåses i gang kl 13:40 var det i alle fall syv ikke så godt forberedte spillere, men klare til kamp var man. Dette ble en kamp der Vaulen skulle vise alle i Sandnes hvordan man ikke skulle spille forsvar. Sandnesgutta scoret hele 47 mål. Nå skal det sies at gutta fra Sandnes heller ikke akkurat imponerte til å ha så ungt lag, med flere treninger i uken. På en god dag kunne Vaulen ha vært med og kjempet om seieren her, og da ville ikke kampen endt 47-38.
Vaulen:
Kjetil Arne Refvik
Stian Lima 2 mål
Ronnie Smedsvik 4 mål
Kjetil Nilsen 4 mål, 1 gult kort
Erlend Schibevaag 1 mål
Pål Særvoll 4 mål
Olaf Espeland 1 mål, 1stk 2-min
Atle Sivertsen 6 mål
Espen Særvoll 5 mål
Michael Sørvang 11 mål, 1 stk 2 min

To tap og en knepen seier på de tre første kampene er ikke noe å skryte av, men Vaulen Håndball kan love at det fremover blir det andre boller. Vi biter tennene sammen og er klare til og vise hva vi egentlig kan. Så følg med på terminlisten vår og kom på kamp for å heie frem Vaulen sitt eneste og beste håndball lag.