Syv på rad
(17.11.06) Klubber har nå startet å styrke laget før kamper mot Vaulens håndballjenter. Ikke rart for Vaulen står nå med syv strake seire.
Torsdag kveld vant jentene 31-17 over Havørn 2. Vår referent på kampen var Trine Moen.
Heia Vaulen!
Kampen i dag var me jysligt spente i forhold te. Har allerede møtt Havørn ein gang og spenningen gjekk på ka lag de ville stilla me. Som venta hadde de tatt me seg 4 div spillere. Når oppvarmingå starta fekk me ein del overlegne blikk av div 4 divisjon spillere, et blikk fortelle
møje. Disse blikkå me fekk viste sikre tegn på at " å d e d, de tar me lett som ingenting".  Kampen starta bra for begge lag sin del, Havørn har någen kjappe spillere som satt någen kontring. Litt ude i omgangen leda me med 5 mål, datt litt ner og de tok oss litt igjen. Gjekk te pause me ein 4 måls ledelse. I pausen fekk me ganske så klare beskjeder fra Terje om ka me sko gjør.
Andre omgang starta bra, Havørn blei vell egentlig aldri ein trussel. Ei av de store "stjernene" fra 4 div klarte faktisk ikkje å setta et einaste skudd. Hu skøyd enten udfor, i blokkå eller skuddå blei redda av Gunni. Det e ein herlige følelse som e ubeskrivelige. Spesielt når hu ikkje takke for kampen ehller. Hu om det. Hos oss i Vaulen gjelde iallefall vinn og tap me samme sinn. Det vise som alltid at du ikkje ska undervurdera andre lag eller spillere. At de forsterka laget gjor bare oss mer tente og mer sugne på å vinna. Me vant veldig fortjent 30 - 17 ( eller 31 - 17) Målet hva å vinna me 10 mål. Veldig bra jobba adle sammen!!!
Gunni: Veldig bra i mål! Det e ein drøm å ha ei krutt tønna som dg i mål : )
Mari: Lenge siden eg har sett ein klarere udvisning:) E ikkje lov å ver ryggsekk i håndball, litt vell vanskeligt å skjula og d. Kjempe bra jobba både i forsvar og angrep. Du har någen flotte skudd fra "feil" ving.
Elisabeth F : I dag viste du någe som adle me andre vett, du kan skyda fra distanse. Fortsett me d!
Elisabeth H: Du fekk ein goe revansj, mod ein visse modspiller:)
Kamilla: Bra jobbing både i forsvar og angrep. Du e flinke så springe og belønnes me kjempe bra avslutninger.
Renate: Å avslutta 1 omgang, med et direkte skudd mod 6 personer i forsvar og alligavel klara å setta ballen i mål. Det e ein veldig goe prestasjon.
Dommaren hadde ein fine kommentar som e verd å nevna. Eg klarte å snappa ballen og hva på vei mod mål. Kan ikkje skrøyda øve ein enorme fart, men Havørn spilleren som eg tok ballen fra hva 55 - 60 kg og x antall år yngre enn mg. Hu tok godt tak rundt livet mitt mens eg prøvde å springa. Itte masse jobbing og pes blåste dommaren og gav havørn spilleren 2 min. Så kikte han på mg og sa at han måtte jo gje meg ein sjangs, konne jo ver eg sprang fra hu.
Ellers vil eg nevna at det e herligt å konna gå ud av hallen me heva håvet og goe idrettsånd. I Vaulen e me iallefall enige om at d viktigste e å delta, eller e d nå d?
De som spilte: Trine F, Mari F, Siri, Kine, Renate, Eirin, Randi, Elisabeth H, Elisabeth F, Kamilla, Gunni, Lene og Trine M.