Bilde fra Norway Cup
G14 slo Klepp
(14.10.04) G 14 avanserte i ettermiddag videre til semifinalen i KM ved å slå Klepp 2-1.
Klepp kom best i gang og tok ledelsen etter ca 10 minutter ved et flott skudd fra snaut 20 meter. Etter dette jobbet våre gutter seg gradvis inn i kampen og tok kommandoen over midtbanen. Laget produserte en rekke sjanser, men sleit med å lykkes i det avgjørende øyeblikket. Ved pause var stillingen fortsatt 0-1 til Klepp. Presset mot Klepp-målet fortsatte i 2. omgang. Den etterlengtede utlikningen kom midt i omgangen etter hjørnespark. Jonas Kartevold kom seg fri i feltet og fikk nikket ballet i mål fra kort hold. Etter dette jenvnet kampen seg ut, men det var forsatt Vaulen som hadde de største sjansene. Vaulens avgjørende mål kom 2 minutter før slutt, også dette etter corner. Espen Klette gikk høyt opp og fikk nikket ballen i mål - utagbart for Klepps keeper.
Etter en rusten start spilte laget seg altså godt opp, der lagets sentrale spillerne gikk foran med en kjempesterk innsats.
Semifinalen spilles førstkommende onsdag og våre gutter møter noe uventet Hundvåg som kriget seg til en 3-1 seier over fjorårets kretsmester og årets favoritt Ålgård.