Juniorlaget fortsatt på tabelltoppen
(17.08.16) Juniorene fortsetter å vinne kamper og samle poeng etter at Xavier Mondragao steppet inn som trener i Nelson Monteiros fravær.
Midtbygdens ble slått 2-4 etter en spennende kamp der Vaulen tok ledelsen etter 42 sekunder. Mohammed flikket ballen i mål etter innlegg fra Sander Brathetland på venstresiden. Samme Sander satt inn 0-2 bare 4 minutter senere etter frispark fra Lars Nygaard. Etter det overtok Midtbygdens mye av initiativet men Vaulens sisteskanse, Harald Mo, holdt buret rent med flere praktredninger.
I andre omgang ble Vaulen presset, men beholdt roen og etter 65 minutter header Anders Mæhle inn en corner fra venstre slått av Sander Brathetland. 12 minutter før slutt setter Ørjan Jåthun inn 0-4 etter at Yousef og Mohammed kombinerte fint på venstresiden.
Midtbygdens to mål kom i kampens siste 10 minutter mens Vaulen var mest opptatt av om de ville rekke 20:20 ferga hjem. Vi rakk den ikke!