MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Winst starter musikksjappe
(17.07.04) Vaulens Øystein Winsnes er veldig travel om dagen. Neste måned åpner han nemlig den uavhengig platebutikken Mefisto på Løkkeveien.
"Løkkeveien må nå døpes om til Løkveien," humrer Winsnes, som nå helst vil tituleres adm. løk.
MEFISTO: Ny spennende butikk på Løkkeveien!
Når de store kjedene innen musikkbutikker satser på sikre kort med kommersiell musikk, vil Mefisto tilby kvalitetsmusikk man ikke finner ellers i byen.
"Metal-/alternativ musikksjappen "Mefisto" kommer til å åpne i løpet av august. Vi har leiet de gamle lokalene til Spiderman på Løkkeveien/Ledaalsgaten."
Winst tror det er god grobunn for en slik butikk og vil tilby alt en musikkfanatiker kan ønske seg. En kan vel ikke se bort i fra at dette også inkluderer hodeskaller, bensinkanner og fyrstikker...
"Vi kommer til å selge både CD-er, vinylplater, t-skjorter, musikk-DVD og -VHS, musikkblader og eventuelt andre slike effekter. Det vil både være nytt og brukt."
Tidligere har det vært liknende butikker i Holmegaten og Pedersgaten, men siden disse ble lagt ned for noen år siden har det ikke vært slike butikker lokalt. "Det er på høy tid å få til noe igjen. I og med at vi forhåpentligvis har litt peiling på den slags musikk, så vil det være metall, indie rock, prog rock, pønk, lokal musikk og ellers musikk vi liker selv, og som de andre sjappene i byen ikke bryr seg om eller ikke har peiling på. Altså en nisjebutikk, jeg ser for meg en mellomting mellom Kallens legendariske Running Free og Kippers."
GJØRES KLAR: Disse reolene vil bli fylt med kvalitetsmusikk.
Sjekk også ut Mefisto på nett her!