MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ronny og Eivinds maratonøkt
(17.05.08) Eivind Staurland og Ronny Hauge er klubbens kanskje mest gjennomtrente atleter... A-lagets radarpar benyttet 17. mai til en åtte timer lang treningsøkt opp til Prekestolen.
JA! Eivind på Prekestolen
"Noen bruker 17. mai til å spise is og grillmat, men Eivind og meg hadde treningsdag på åtte timer," forteller en sliten Ronny Hauge.
"Turen startet fra Smeaheia på sykkel til Høle der vi tok båten over for å sykle opp til Prekestolhytta. Jeg parkerte Eivind på de siste 6 kilometerene i oppoverbakke," avslører Ronny som virker i form til sommeren.
"Ved hytta satte vi syklene fra oss og tok beina fatt til topps på Prekestolen."
"Etter å ha hatt mat og drikke var det lett jogg ned igjen før turen på sykkel til Tau. På Jørpeland kom vi midt i folketoget og Eivind begynte å synge på "Ja vi elsker"... Turen gikk så over fjorden med båt for så å sykle fra Stavanger til Sandnes. Vi brukte åtte timer og det var jævligt med bakker..."
VELFORTJENT HVIL: Etter åtte timer med hardkjør var dagens økt over for Ronny.
LANCE: På Prekestol- hytta parkerte vi syklene for å gå i en time til topps. KLÖDEN: Eivind låser sykkelen i frykt for at noen tyskerer skulle stjele den. GILMORE: Eivind virket ettersigende lettere i nedoverbakkene enn opp.
LETT: Ronny er i bra steg opp til Prekestolen. DET HOLDER: Ronny med høydeangst. SIKRE SIDEN: Bespising minst 15 m fra stupet. VERTIGO: Ronny likte ikke dette stupet. BOMBA! Ronny knakk ankelen igjen...