MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ny toppkamp på onsdag
(17.05.04) Det blir ny toppkamp på Hinna kunstgress denne uken. På onsdag er det Buøy som kommer på besøk, avspark er 19.00.
Buøy er kjente for å ta med seg en grei kontigent på sine bortekamper i nærområdet, så her bør Vaulenvenner kjenne sin besøkelsestid og komme å støtte opp om Vaulen.
Med tre seire, en uavgjort og et tap henger Buøy med i toppen som man forventet foran denne sesongen. Men bak resultatene ligger det historier om et svært inneffektivt Buøy-lag som savner spissen Rolf Magne Olsen som jo gikk til FK Haugesund foran denne sesongen.
Etter at laget i fjor vant sin 3. divisjonsavdeling, vil laget nok også savne Odd-Eirik Steen i forsvar. Det tidligere stortalentet spiller denne sesongen for SIF. Rutinerte Rolf Sverre Østerbø har også lagt opp.
Ny mann inn er Henning Nilsen (bildet), som jo også prøvde seg hos Vaulen i vinter. Den tilflyttede trønderen valgte tilslutt Buøy hvor konkurransen om en plass på den sentrale midtbanen var litt mindre. Men sammen med Petter Aase danner han nå trolig den mest rutinerte sentrale midtbanen i divisjonen.
Etter at Buøy sist sesong var fairplay laget har man i år vendt tilbake til gamle synder. Ni gule kort har det blitt på fem kamper, Vaulen har til sammenligning tre gule kort denne sesongen. Toppscorer for Buøy så langt er Kjetil Knutsen med tre mål.
Lite nytt hos Vaulen
Thomas Idsø stod over med strekk sist, men han er forhåpentligvis klar til onsdag.
Ellers er Kim Henriksen skadet i kneet.
BIG MAC: Stian "Big Mac" Lima her i oppvarming mot Figgjo sist.