MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulengutter med suksess på andre arenaer
(17.03.06) Tidligere Vaulenspillere gjør det skarpt i andre idretter.
EPPA: Espen Særvoll er helt i nordfylket!
Særvoll årets spiller i HHK
Vaulengutten Espen Særvoll har blitt kåret til årets spiller på Haugaland Håndballklubb, HHK. Espen ble tildelt prisen på onsdagens generalforsamling.
Backen har vært bærebjelken i laget, som ble tidenes første klubb fra nordfylket som har kvalifisert seg til Eliteserien i håndball.
Espen har spilt fotball på alle nivåer i Vaulen inkludert 1 seriekamp og 1 mål for A-laget, samt 30 mål på 24 kamper for C-laget som stopper!
Tidligere har han også spilt håndball for Viking, Stavanger, Hundvåg og i spansk 2.divisjon på Tenerife. Han er også trener for Hundvågs damelag i 2. divisjon.
SÆRVOLL: Espen Særvoll årets spiller på HHK som har kvalifisert seg til Eliteserien.
Det er flere Vaulengutter som har trødd barneskoene i Hetlandshallen. Erik Rafoss og Morten Skogen spiller jo som kjent i Eliteserien med Stavanger, mens Stian Lima spiller i 2.divisjon med Hundvåg. Espens bror Pål har også spilt i 1. divisjon med Hundvåg, men studerer nå i Ungarn. Hadde man trommet disse i sammen i Vaulen Håndball hadde man virkelig hatt et storlag!
Noah til Manglerud Star
Særvoll er ikke den eneste Vaulengutten som gjør det bra på andre arenaer. Noah Andersen David (20), som spilte opp til juniornivå i Vaulen, spiller nemlig ishockey for Manglerud Star. Sønnen av den legendariske treneren Richard David har signert en toårskontrakt med M/S, etter at han i vinter kom hjem fra et halvannet år langt opphold i USA hvor han spilte for Green Mountain Glades i Eastern Junior Hockey League.
Forwardspilleren regnes som et stort talent og har scoret tre mål og laget fem assists denne sesongen.
GUBBA NOAH: Noah Andersen David biter fra seg i ishockeyens toppserie.
Kjenner du til flere Vaulengutter som gjør det skarpt på andre arenaer, tips oss!