MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulenjente klar for Toppserien
(17.02.17) Vaulenjenta Hanne Kogstad (26) er klar for Toppserien og spill i Klepp!
Hanne gikk gradene i Vaulen til juniornivå på det gode 90-laget, før hun i Hinna har blitt en klubblegende med godt spill og masse mål. Forrige sesong var jo Hinna kun en tapt Play Off-finale mot Bossekopp unna en plass i 1. divisjon.
Med
Yann-Erik de Lanlay i Rosenborg har dermed Vaulen produsert elitespillere både på herre- og damesiden.
Hanne følte ikke at hun kunne si nei til Klepp. "Jeg har spilt i 2. divisjon i mange år nå, og så en mulighet til å få prøve meg på et høyere nivå," forteller hun til vaulen.com.
"Jeg var så heldig at jeg fikk trene med Klepp i januar og var veldig fornøyd da jeg fikk tilbud om å bli værende."
Tiden i Vaulen glemmer Hanne aldri.
"Vi var et ganske godt lag i Vaulen, men det er det sosiale rundt denne tiden jeg husker best. Jeg har bare gode minner fra tiden min i Vaulen og ville ikke vært foruten," sier hun med et smil.
"Om det er tilfelle at jeg er første dame fra Vaulen i toppserien så det litt kult. Jeg satser på at det kommer flere etterhvert."
Vaulen J19 i 2007 med Hanne Kogstad som kaptein til høyre for keeper.
Bak fra venstre: Elin S, Åshild De Lange, Katarina, Andrea Sætre, Silje Haugland Hult, Karoline Lodden, Caroline Ordaz, Anette Falch, Elin Manger Rørosgaard. Foran fra venstre: Marita Ballestad, Ina Sofie Grant, Ingvild Ballestad, Mari Kogstad, Hanne Kogstad, Cecilie Naaden Aase.