MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Nye treningstider for 2012
(17.01.12) Vedlagt følger oversikt over treningstider for årets sesong.
TRENINGSTIDER 2012
Det er forsøkt å ta hensyn til de ønsker vi fikk etter å ha bedt alle oppmenn om innspill i desember, men det har som vanlig ikke vært mulig å imøtekomme alle.
Ber alle 11-er oppmenn om å merke seg følgende:
  • Fordelingen på Vaulenbanen er basert på at det er lys på på banen en halvtime lenger enn tidligere (til 21:45). Dette er tatt opp med kommunen men det er forløpig ikke konkludert. Hvis vi ikke får medhold i dette kan det bli justeringer til treningstidene.
  • De fleste 11-er lagene har i utgangspunktet fått banetid på sine kretsoppsatte kampdager/reservedager, men ikke nødvendigvis til riktig klokkeslett. Oppmenn for 11-er lagene må derfor selv sjekke terminlistene og eventuelt endre kamptidspunkt til sin tildelte treningstid. Terminlistene vil foreligge første del av februar. Endrede kamptidspunkter må meldes til Rogaland fotballkrets. Der kamper kolliderer med andre lags treningstider må dette avklares på forhånd. Laget som må avgi tid bør få tilsvarende banetid tilbake.
  • Dersom lag ønsker å bytte treningstider så avtales dette mellom lagene. Slike avtaler meldes til sportslig utvalg (SU) slik at oversikten kan holdes oppdatert. SU informeres også dersom lag er tildelt treningstider som ikke vil benyttes.
  • Banefordelingen gjelder fra uke 04 (mandag 23/1), MEN i perioden 27/2 -1/4 kan det berammes kamper i Vaulen vårcup på Hetlandsbanen og Vaulenbanen. Sjekk derfor kampprogrammet for Vårcupen når dette foreligger.