MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulen blir i sør
(16.11.07) Kretsen har nå satt opp puljene for 3. divisjon. Vaulen forbli i sørpuljen.
Avdeling 12: Vidar, Sandnes 2, Sandved, Vaulen, Buøy, Ålgård 2, Egersund, Sola, Randaberg 2, Brodd, Frøyland, Klepp, Staal, Nærbø.
Vidar
Sterkt lag som ble nummer 2 i avdeling 13 denne sesongen. Vil nok hevde seg i toppen, men er nok svekket av at Frode Hansen har lagt opp.
Sandnes 2
Er nå et rekruttlag for en Adeccoligaklubb, vil nok få en bedre stall og bedre årets 10. plass i nordpuljen.
Sandved
Slet i bunnen av nordpuljen, men overlevde. Dette blir andre sesong på dette nivået. Har den gamle Idolvinneren Kjartan Salvesen i rekkene.
Vaulen
Vår klubb har endret trener til Endre Tangen. Det jobbes med å få inn en assistent i disse dager. Spillergruppen blir stort sett den samme som skaffet 5. plass denne sesongen.
Buøy
På Buøy er trener Stephen Vass vekke. Ny trener kan bli Geir Lunde, men ingenting er avklart der. Det ryktes om en rekke overganger på Hompen i vinter.
Ålgård 2
Variabel sesong av reservene til 2. divisjonsklubben. Ble tilslutt nummer åtte etter en svak høstsesong. 3. divisjonslaget til Ålgård har til nå bestått av en egen spillergruppe med aldrene stjerner, men kommende sesong vurderer man å bruke juniorer og spillere fra A-lagstroppen isteden.
Egersund
En klubb med svært store ambisjoner som har slitt etter nedrykket i 2005. Ny trener er Jone Mathiesen som har fått tak i Arnt Ove Ivesdal fra Ålgård som spillende hjelpetrener.
Sola
Det var på håret at Sola overlevde denne sesongen, men sluttspurten med Frode Brandeggen ved roret reddet det synkende skipet. Får nå nabolag Havørn opp i 3. divisjon og må kjempe mer om spillerne.
Randaberg 2
Rykket opp fra 4. divisjon og vil gi reservene på storsatsende Randaberg god kamptrening. Kan fort slå bra fra seg.
Brodd
Storhauglaget kommer opp fra 4. divisjon. I 2006 lå laget i 5. divisjon! Har fått en ny giv og kan bli overraskelseslaget?
Frøyland
Endte på 10. plass denne sesongen. Må mye stole på stjernespilleren Stian Bore og toppscoreren Steinar Severson.
Klepp
Sterkt lag som var veldig gode i høst. Tok 6. plassen bak Vaulen.
Snakker høyt om 2. divisjonsspill og har utvidet trenerapparatet med Roger Eskeland (keepertrener) og Andreas Nygård (fysisktrener). Trenes jo av Tommy Andre Velde og Bjørn Erik Taksdal.
Staal
Jørpelandsklubben tok ett poeng mer enn Vaulen og ble nummer 4. Ble en del svekket etter sommerferien, men er alltid å regne med.
Nærbø
Jærlaget pangstartet sesong. De slo jo Vaulen 4-2 på bortebane og da var det en ekspert fra Stavanger Aftenblad som spådde medaljer til de hvite og blå. Laget dalte etter hvert og tok 11. plass. Man satser i klubben og ny trener er Kenneth Eidsaunet som kommer fra jobben som assistenttrener i Bryne.
Hvem havnet i nordpuljen?
I nordpuljen havnet sterke lag fra sør som Vardeneset og Bryne 2.
Avdeling 13: Kopervik, Åkrå, Haugesund 2, Djerv 1919, Skjold, Avaldsnes, Nord, Vard 2, Vedavåg, Bryne 2, Havørn, Austrått, Ganddal, Vardeneset.