HPH & The Jan Høiland's røyk mot Ponte Preta
(16.11.03) Vaulens alter ego lag i innendørsfotball, Hans Petter Hansen & The Jan Høiland's, tapte denne helgen semifinalen i Stavanger Indoor mot Ponte Preta 1-0.
ARNALDO: Arnes lag er blant de beste i landet og skal delta i Eliteserien neste år. Sjekk nettsiden ponte-preta.com!
Arne Dalehaugs lag er de nye kongene i innendørsfotball og vant sin andre turnering på rad, men de regjerende maratonmestrene fra Vaulen ga kamp til døren.
Det var en uhyre jevn og spennende kamp hvor laget fra Jørpeland til slutt fikk vinnermålet 30 sekunder før slutt. Forskjellen var nok støtten fra alle de deilige Jørpelands- jentene som PP hadde tatt med over fjorden. Ellers var laget meget bra sammensatt og hadde en fantastisk arbeidsmoral.
Ponte Preta vant også finalen lett med 4-1 over Latino Lovers og topper nå maratontabellen.
HPH gjorde forøvrig en flott turnering og vant alle kampene utenom mot Ponte Preta. 20-3 i målforskjell i turneringen er også solid.
HPH&TJH's stilte med en bra tropp; Eirik Sunde, Stein-Ivar Andersen, Anders Idsø, Jarle Eike, Vegard Ravndal, Jone Olsen, Øystein Winsnes, Pedro Salgado, Eirik Ekholdt, Arild Sværen og Alexander Landsnes.
Det nyoppstartede Vaulen laget Rainforest Chieftans gjorde det også bra og avanserte til sluttspillet. Det unge laget består stort sett med spillere fra 1987-generasjonen. De har laget en flott nettside, Rainforest Chieftains, som er verdt et besøk!