MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Et blikk på lokalfotballen
(16.09.07) Vi nærmer oss sluttspurten i lokalfotballen. Her er staå slik det ser ut nå.
Vaulen kan ta bronse
Vaulen var langt nede etter null poeng på de fire første rundene, etterpå har man ikke sett seg tilbake. Med litt hjelp utenfra kan det bli bronse.
Bryne 2 på 40 poeng har nemlig tøffe kamper mot Buøy (b), Staal (h), Vaulen (b), Vardeneset (b) og Ålgård 2 (h).
Falmende Staal på 39 poeng har Bryne 2 (b), Vardeneset (h), Ålgård 2 (b), Klepp (h).
Vaulen på 37 poeng har Sola (h), Bryne 2 (h), Frøyland (b) og Vardeneset (h).
Døm selv.
BRA SESONG: Kan Vaulen og Thomas Idsø gjøre sin beste sesong siden bronsen i 2004?
Kan Randaberg stoppes?
I toppen av våre to lokale 3. divisjonsavdelinger er Randaberg allerede avdelingsvinner, mens Kopervik vel ikke kan kollapse? Dermed blir det opprykksfinaler dem i mellom i slutten av oktober.
BARE OPPRYKK ER GODT NOK: Kan Randaberg og Kjell Inge Bråtveit ha lullet seg inn i søvn etter at avdelingsseieren forlengst er klar?
Hvem går ned?
Fra 2. divisjon avdeling 3 ser det ut som om alle rogalandslagene holder seg.
Dermed blir det minimalt nedrykk fra 3. divisjon. Tabelljumboene fra de to avdelingene går ned sammen med det svakeste plasserte laget nest siste laget. Her er allerede Bjerkreim og Torvastad nede.
Mens det er store kobler i begge avdelingene som sloss om å ikke bli nest sist.
Fortiden er det Ganddal som ligger dårligest an, men det er i realiteten en åtte lag som er i faresonen.
SOLA KAN GÅ NED: Selv ikke Lyse kunne stråle på Sola. Men de gule og grønne har vært gode i høst og vil være desperate på fredag når dem møter Vaulen.
Hvem kommer opp?
Fra 4. divisjon rykker de to beste lagene fra hver avdeling opp. Havørn og Austrått ser ut til å komme opp fra avdeling 1, mens Randaberg 2 og Brodd er suverene i avdeling 2. Randaberg 2 er avhengige av at Randaberg 1 rykker opp for å bli klare for 3. divisjon. Hana på 3. plass kan dermed bli med Brodd.
OVERRASKELSEN? 30-års jubilanten Austrått kom opp fra 5. divisjon foran denne sesongen, nå kan de spasere rett igjennom.
Rivalene
Våre skakkjørte rival Hinna ser nå ut til å overleve nok en sesong i 4. divisjon etter at man har forstått alvoret i høst.
Mens det nå har blitt pustet inn nytt liv i den gamle storhet Jarl som trolig får opprykksfinale om spill i 4. divisjon.
OPP FRA DVALEN: Den sovende storhet Jarl har begynt å røre på seg.