MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Opptur for Gutter 16
(16.05.07) Siden sist har vi vært på Ålgård. Det ble som ventet tøff motstand, og vi var bare 13 spillere denne gang.
Tross et 3-0 tap, synes jeg at fremgang kan spores. Vi forsøker å spille ball mer og mer, men det stokker seg litt på siste 1/3 del av banen i angrep.
ØKSIBABES: G16 doblet poengfangsten.
Forsvaret begynner derimot å sitte, og midtbanen begynner å ta de valgene med og uten ball som vi ønsker å se. Nå må vi bare få fart og presisjon på spissene våre, så skal vi bite i fra oss fremover.
En ekstra honnør til Øystein og Sigbjørn, med en fantastisk arbeidsmoral i denne kampen.
Så var det duket for hjemmekamp mot laget til en av Vaulens store ex-spillere. Vardeneset med trener Per Frode "Frosken" Helmichsen i spissen, besøkte oss på mandag som var.
Tenningen før kampen var bra, mye pga uttalelsen til VBK Jørn Brekke, etter hans spiontur når vi slo Sola 1-0, sitat; "Dette var jo ikke akkurat noe å bli søvnløs av" :-))
Under spillermøte før kampen, mens guttene knasket på frukt fra oppmann Jan, ble vi enige om å forsøke videre på tendensene fra Ålgårdkampen.
Tørre å spille ball, og ikke gi oss, om vi fikk en " på trynet" underveis. Fokus på crossballer for så å komme foran mål fra motsatt osv osv
For en respons og for en kamp det skulle bli. Vi starter godt og spiller bra. Slår crossere i fleng, så VBK må springe hjem mot eget mål. Litt dårlig med folk foran mål på innleggene i starten, men det ble bedre etterhvert.
Vi åpner ballet med scoring av Torjus, etter legg fra Ørjan på venstre, som fikk ballen etter, ja nettopp, en flott cross fra Karli.
Etter vårt mål, kom VBK mer med i kampen og utlignet til 1-1 på et offsidemål (dommeren beklaget faktisk etter kampen). Så 2-1 til VBK etter et flott Beckham frispark fra 18 meter.
Da det så ble 3-1 tenkte jeg mitt, da vi ikke har hatt evnen til å stå kampene helt ut før i år heller, men vi fokuserte på i pausen å prøve å komme inn igjen i kampen, ikke glemme crossere med innløp bak back osv, da
dette hadde gått litt i "glemmeboken" mot slutten av 1. omgang.
Så kommer en omgang det lukter svidd av!! 2-3 Morten Breivik, 3-3 Torjus, 4-3 Trym, før Torjus Kartevold fullførte hattricket og fastsatte sluttresultatet til 5-3!!
Årsbeste av guttene så langt! Men vi må holde beina på jorda. Neste torsdag er det ny vanskelig bortekamp mot Austrått og Noras disipler(?)
Nå gleder vi oss til å feire 17.mai i morgen, og ser frem til trening på fredag, bl a med oppmann Jan sitt nye hjelpemiddel på plass!!
Snakkes og Gratulerer med morgendagen.
Sportslig hilsen Jan, Kjell, Stian og Svein
PS: Jeg var innom garderoben hos Jørn Brekke og ønsket ham en god natts søvn:-))