MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Møter et av landets beste lag
(16.04.12) Vaulen skal bryne seg på et av landets beste juniorlag når Viking kommer på besøk til uken.
I fjor kom Viking til semifinalen i NM hvor dem tapte mot Brann. Se første ordinære runde i NM fredag klokken 16.30 på Vaulenbanen.

-Viking topper laget
Vi har slått av en prat med tidligere Vaulen-formann Tor Erik Hadland som nå er oppmann på Viking junior hvor sønnen Daniel spiller.

Daniel som var den første Vaulen-spilleren som scoret på nye Vaulenbanen får dessverre ikke møte gamleklubben på fredag. "Nei, Daniel spiller ikke. Han sliter med en betennelse i bekkenet som ikke slipper taket," forteller pappa.

TOEN: Entusiastiske Tor Erik Hadland.


Viking bør være mye bedre enn Vaulen, men det betyr ikke at man tar lett på møtet. "Viking stiller med tilnærmet toppet lag utenom Berisha-brødrene Valon og Veton, samt Erik Schulse som alle er i A-troppen. Ellers er alle spillerne med. Gary Goodchild leder laget og vil stille med en stor tropp av 93-, 94- og 95-modeller. Det blir nok en del bytter om de leder greit, men vi tar ingen sjanser og undervurderer ingen lag i NM-kamper."

Alexander Hauge var tidligere trener for Vaulen junior og guttelaget. "Alexander trener laget daglig, men han er i Oslo fredag så Gary tar over denne dagen."


DEN NYE YANNI? Viking har store forventninger til Daniel Hadland. Dem har jo hatt gode erfaringer med en annen Vaulengutt i det siste...

Vaulenjenter gjør det skarpt
Tor Erik er også trener på det ambisiøse Jenter 14-laget hvor man finner er hele fem tidligere Beachgirls. Jentene tapte finalen i Kvia-serien mot Klepp etter å ha slått fjorårets KM-vinner Forus & Gausel i semifinalen.
"Jentene gir gass de. Har et bra lag som vil kjempe om KM med flere Vaulen-jenter på laget."
"Vi trener fem ganger i uken og kjører det samme opplegget som elitelagene i Viking. Man satser virkelig på jentefotball i Viking nå."