MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hvor gikk det galt?
(16.03.14) I serien vår "Hvor gikk det galt?" retter vi i dag søkelyset på Bjørn Christian Tollefsen.
Den fødte back spilte på 84-laget til Vaulen og burde nå ha vært på høyden av sin karriere.
DEN FØLELSEN: "Nesten som å spille CM," sier Tollefsen som har hentet mange spillere til Vaulen. Her med Pål Jacob Nessjøen.
Slik skulle det alldeles ikke gå for Christian som fortiden er ute i kulden på C-laget. Dette til tross for at 84-kullet hadde habile spillere som Naret Nordbotn, Bjørnar Owren og Thomas Nyland som alle ble A-lagsspillere.
Så man kan ikke skylde på trenerne. Ei heller damehistorier, eller rettere sagt mangel på.

Oppvekstvilkårene var nok også de beste. Han var praktisk talt nærmeste nabo med de dyktige Lie-brødrene. Kunne ikke Christian ha fanget noe opp på løkka her, men nei!
Genetikken er det heller ikke noe galt med. Faren er sporty brannmann, mens moren er sporty hun også ;)

Ble muligens unge Tollefsen Vaulen ILs første offer for dataalderen. Ryktene forteller at poden brukte mer timer foran Championship Manager enn med fotballsko på beina.

Hvor er han nå?
Christian Tollefsen er i dag oppmann på A-laget og jobber som selger. Hans største sportslige øyeblikk skjer fortiden på tribunen i Oilers Arena, på Vaulenbanen og tidligere også Old Trafford.
Ryktet forteller også at Bjørn Christian sysler med tanker om å starte opp Vaulen Hockey slik at han endelig kan hevde seg i klubben. Planene er derimot forløpig lagt på mangel av is da den forespeilede arenaen er Vannassen.

Andre spillere fra 84-generasjonen (som gjorde det bra)
  • Fernando Torres
  • Andres Iniesta
  • Trond Erik Bertelsen
  • Arjen Robben
  • Robinho


SÅ FRYKTELIG GALT: Loyd Evensen hadde i sin tid troen da han ga dette forsegla medlemskortet til Bjørn Christian Tollefsen. Nå virker blekket han skrev signaturen sin med som bortkastede klubbmidler!