Uavgjort i premieren
(16.02.07) I årets første kamp for juniorlaget ble det 2–2 mot SIF, etter at Vaulen lå under 2–0. Målene ble satt inn av Daniel Sharestani (ny fra Forus Gausel) på en ypperlig pasning fra Joffa Jakobsen, mens Henna Jelsa scoret 2–2 målet etter aggressiv jobbing mot et usikkert SIF forsvar.
I PROTOKOLLEN: Jelsa satte inn 2–2 målet.
Etter en famlende åpning i første omgang kom Vaulen mer med i 2. omgang og spilte til tider meget bra fotball. Henna og Joffa gjorde det vanskelig for SIF forsvaret. Maggi Torgersen og Tobbis Ankerheim spilte meget bra i forsvar for første gang i andre omgang, mens Simon Storebakken styrte forsvaret i stor stil. Både Einar (1.omg) og Anders (2.omg) hadde noen meget viktige redninger.
Alli Surdal Nilsen og Johnsen Gilje fikk grepet om midtbanen i andre omgang, og Espen Knudsen (ny fra Forus Gausel) viste at han blir en nyttig tilvekst til laget.
Meget oppløftende kamp av juniorlaget som viste at det er mye godt å jobbe videre med.