MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Kiosken er revet
(16.01.21) Vaulen IL sin gamle pølsebu på Vaulen badeplass er nå revet, men en splitter ny kiosk håpes klar til 17. mai.
Kiosken har i årtier vært en kjær inntekt for klubbens lag som har planlagt turneringer i utlandet. Tidens tann gjorde at styret ønsket å bygge nytt.

En ny bu er allerede under oppreisning. Foreløpig har man støpt en såle og gjort klar for vann, avløp og strøm. Selve bygget håpes reist innen kort tid og planen er åpning på 17. mai.
Kiosken skal være delfinansiert av gaven på 100 000 kroner man fikk i mai 2020.


SÅLEN PÅ PLASS: Her skal den nye kiosken på badeplassen reise seg.


REVET: Den gamle kiosken var ganske nedslitt. Det var også en rekke innbrudd her, samt en liten utvendig brann i 2014.

De fleste som har spilt aldersbestemt fotball i klubben har stått her nede og solgt is og pølser om sommeren. Selv dem med G i heimkunnskap ble sluppet løs, med bunnfrosne pølser fra fryseboksen skulle det vise seg at pølsene den første halvtimen ofte kom i retur fra sure kunder..!


Vinter på Vaulen

FOTBALL < SNØBALL: Vaulenbanen egner seg nå best for snøballkrig. Det har uansett ikke blitt spilt noe fotball i 2021 grunnet koronarestriksjoner. Helse- og omsorgsminister Bent Høie bor jo på Auglend, så vi antar at nabo og tidligere Vaulen-trener Gudmund Idsø har drevet kraftig lobbyvirksomhet før mandagens pressekonferanse?


AKEBAKKE: Det var på denne sletta og bort mot parkeringsplassen at klubben hadde sin spede begynnelse. Her lå det nemlig en grusflekk på 35x10 meter med et par mål. Hele klubben hadde en fotball på deling og det ble en del slitasje på den hvite lærkula som skulle holde en hel sesong. I dag var det aking som stod i høysete på badeplassen.


SKØYTEIS: Den langvarige kulden har gjort det mulig for skøyting på Hindalsdammen for første gang på flere år. I det Tesla-befengte nabolaget var det mange som slapp ut gullfiskene sine her for noen år siden, men i dag var det ishockey som stod i fokus.