MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Stemningsbilder fra kveldens trening
(16.01.13) A-laget har snart unnagjort sin andre treningsuke.
Nytt av året er at man benytter seg av den nye hallen til Viking på Tjensvoll to ganger i uka.
Kjetil Hundhammer har sendt oss noen bilder fra onsdagens økt.
GLEDESGUTTA: Godt med varm toddy i -5C.
Med tanke på permafrosten ute er det deilig å trekke innendørs. "Treningsforholdene våre er helt fantastiske," skryter Kjetil Hundhammer. "Banen er strøken og vi får gode balløkter på tørt underlag i hele januar og februar. Det ser lovende ut!"
"Nå gleder vi oss til å få Andreas Meier på plass. Andreas har vært i Mexico i over en mnd. Nå er det hjem til trening! Velkommen!"NY KEEPERTRENER: Vår nye keepertrener, Henrik Grannes kjører keeperne på en skikkelig kondisøkt, mens resten kjører Nordlietesten. Henrik har allerede markert seg som en solid tilvekst og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Henrik.

TILBAKE I TRENING: David, Daniel, Lima og Marius klar til test....David var den beste med 28,5...det er solid allerede i januar...snittet ligger på 26,5. Det er per dags dato ok.


THE MAN BEHIND THE MASK? Keepertrener Henrik Grannes flankert av prøvespiller Gramos Gashi (t.v) og Steffen Holm. Gramos fikk faktisk en kamp for Vaulen i 2010.


VARMESTUEN: Verdens beste støtteapparat (her representert av Jåtten og Vegard) stiller med glovarm solbærtoddi, kakao og kaffe på treningene. Enestående!