MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Vegard og Ørjan ble hedret
(15.11.19) På tampen av forrige sesong var det mye som skjedde hvor den ene erfarne spilleren etter den andre forsvant i et generasjonsskifte på A-laget.
Først dro Kristian Gaard til Porsgrunn allerede etter ferien. Etter sesongen trappet Daniel Vatland ned til hobbyfotball, mens Eric Ordaz tok pause. Kristoffer Muri gikk også over i avl, mens Daniel Lie, Ceu Lian Khar og Alexander Nilsen Surdal alle var langtidsskadde.
Når også Fredrik Stray Tjaum ønsket å gi karrieren et siste push i Madla og Ole Wick Henriksen mistet motivasjonen ute i mars, vel da var det så få seniorspillere igjen at Jørgen Helland og Sander Oaland heller ville spille sammen med jevngamle kamerater i SIF.

Stod ribbet igjen
Igjen ved sesongstart stod Vaulen ribbet igjen med kun åtte seniorspillere - Bendik Aarstad, John Herman Ås, Ørjan Bergum, Vegard Natland, John Petter Gilje, Even Sandøy Nærum, Audrius Mirauskas og Felix Alinyoh. Sammen med ørten andreårs juniorer var det utvilsomt en øvelse å få sveiset sammen gruppa.

Samtidig som eksperter, aviser og bookmakere tippet Vaulen på nedrykksplass ble de som var igjen enige. "Nå er det ingen flere av oss som stikker," sa Even Sandøy Nærum og fikk gehør av den eldre garde.

For å sveise gruppa sammen gjorde man alt fra å dra på treningsleir til Sørlandet, spille fotballgolf og elektrisk fotball.
Sesongen gikk og gruppa ble mer og mer sammensveiset, samtidig som man var i sportslig utvikling. Plutselig var klikkene borte og skillene mellom de gamle og de unge blitt visket bort - man var blitt en enhet. En meget sterk enhet skulle det vise seg her forleden...


BODDE EN HELG I KRISTIANSAND: Treningskamp mot Hisøy med snøfenner i Arendal. Idar Røed Randeberg i duell med Kai Risholt.

Fotballgolf ble en artig affære


Sjokkerende fotball


Gutta krutt
Det var et skikkelig prisdryss på botfesten man hadde sist helg.
Den mest rørende prisen var nok "Årets rollemodeller", som tilfalt Vegard Natland og Ørjan Bergum.

Gutta er nå de spillerne som har spilt lengst sammenhengende for A-laget. Ørjan Bergum debuterte i 2013, mens Vegard Natland kom til Vaulen året etter.
At disse to fikk diplomer var ikke tilfeldig. De har vært fremtredene i byggingen av et "nytt lag", som virkelig ga resultater. Ut fra forutsettingene var 7. plass meget sterkt med divisjonens yngste førstelag.

Ørjan og Vegard er symbolet på dem som ble igjen. Spillere som alltid gir 100% i trening og kamp og som er rollemodeller for de unge spillerne.

"Det kunne fort vært John Petter Gilje og Bendik Aarstad som fikk denne prisen, men disse to (Ørjan og Vegard) er lojale slitere gjennom flere år. De stiller på hver trening (utenom Vegard på søndager...) og er de første å melde seg på dugnader," forteller trener Jarle Eike. "De engasjerer seg som botsjefer og er med på å planlegge sosiale aktiviteter."

"De gir også beskjed om nivået må opp på trening. Og de viser gjennom innsats på trening/kamp hvilken innstilling og hvilket energinivå som kreves."

"Ørjan er kanskje den i laget som stiller flest spørsmål; ved både øvelser, dømming, taktikk osv, men det er viktig å ha en Ørjan i laget. For det engasjerer både trener og spillere, og får oss til å tenke.

Vegard tenker ikke så mye, han bare kjører på, og det er herlig å ha med en slik type også! Mangfoldet av typer gjør oss gode!"

DIPLOMET: Vegard og Ørjan fikk hver sin diplom. Printet var forseggjort og limt på en vinkartong.