MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

En siste hilsen
(15.10.07) Avtroppende assistenttrener Magnar Birkeland har sendt oss en siste hilsen.
Kjære Vaulen. Takk for et supert år i oransje farger. Det har vært en fornøyelse å være med dere. For en bedre fotballgjeng finnes ikke i nord europa og de.
SJEKKER UT: Magnar takker for seg.
Mange store opplevelser har eg hatt. Flotte mål, mye klikk klakk, Husi sin sjeldne odeur i Egersund, OG har ikke glemt deg Lima. Det e utroligt at Magne har overlevd dine "terrorangrep". Eg sko jo ha filmet Marius sine sjeldne dansesteg i garderoben, eller Tronds klassiske "ti på ett" klinas-stegene. Takk for goe musikk fra Robbie og Andy, som Ole alltid tok av strømmen på. Pauseknapp e noe tull:) Takk til Are for at eg fikk teipe din nippel, eller Tommy som skåret 3 mål da jeg fikk en litt utradisjonell klem av deg. Takk Haisen og de for utrolige kommentater og for at du tok inn alle ballene før treningen var halveis. For en ska ikke kødde med seriemesteren TV 2 vet du på mandagskvelden:) Takk til Tom for både tv redninger og køen på hexen. Jeg klarer her ikke nevne alle navn, men i mitt hjerte er ingen glemt, og siden du Thomas klappet hver gang for meg, står jeg nå i skrivende stund og klapper for deg ærbødig og ditt lag :)
Vi klarte over 40 poeng. Det var bra med tanke på den håpløse starten vi hadde.
Det er med tungt hjerte våre veier skilles for denne gang. Vil virkelig savne dere og håper dere vinner alle kamper neste år med 10-0 hvor både Espen skårer 2 mål på corner, Jarle med et susende langskudd, målt te 100 km i timen, lov å håper Jarle:) , eller kanskje Steini tar et raid hvor du hopper inn og offrer alle tennene i god Andy Gray stil. Jeg skal nå på turne i flere måneder, så da ska jeg gi Vaulens kjendis og pappazzi jounalist litt snadder som kanskje kan lyse opp høstmørket litt?? hvem vet.
Det er rart å knapt fått startet i denne flotte klubben, før det var over, men slik er livet på toppen av den lokale fotballhimmelen. Eg ska følge dere sååå tett videre og ønsker dere lykke til med sesongen 2008 i det europeiske kulturåret.
Takk for meg og så ses me snart igjen :)
PS: Det kan være eg kommer i ny bil neste gang, golfen ska ha EU kontroll på fredag:)
Hilsen Panser Magnar :)
SLUTT: Ole and Magnar have left the building.