MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Opp og ned
(15.09.13) Sesonginnspurten er her og vi har sett på hvordan 3. divisjon kan komme til å se ut neste sesong.
Dårlige nyheter er at 2. divisjon synes å bli tappet for to Rogalands-klubber, men at lag kommer ned og ingen går opp betyr at antall 3. divisjonsklubber fra Rogaland neste sesong lett kan øke fra 14 til 17 i 2014.
TILBAKE? Møter vi Austrått i 2014?
I 2. divisjon avd. 3 ligger det an til at to Rogalands-klubber rykker ned. Fortiden er Egersund og Viking 2 under streken.

I 3. divisjon avd. 6 er Jerv på god vei opp i 2. divisjon. Herkules trakk laget grunnet reiseavstanden og de to klubbene som synes å måtte ta den tunge veien ned i 4. divisjon er Eiger og Flekkefjord.

I Vaulens avdeling, 3. divisjon avd. 7, veksler Lysekloster og Stord om å lede i kampen om opprykk til 2. divisjon, mens Vardeneset er en dark horse. I bunnen virker Brodd akterutseilt med åtte poeng opp til sikker plass. Austevoll og Fyllingsdalen 2 er fortiden i mest trøbbel, mens Vaulen, Åkra, Hundvåg og Randaberg ennå ikke kan føle seg helt trygge.

Fra 4. divisjon virker det som om Austrått kommer opp fra avdeling 1. Sola er så godt som klar allerede fra avdeling 2, mens Vard Haugesund 2 har det beste utgangspunktet i avdeling 3.

Slik ståa er nå vil vi altså ha følgende klubber fra Rogaland i 3. divisjon neste sesong:
Viking 2, Egersund, Staal Jørpeland, Frøyland, Klepp, Bryne 2, Sandnes Ulf 2, Vardeneset, Haugesund 2, Kopervik, Randaberg, Hundvåg, Åkra, Vaulen, Austrått, Sola og Vard Haugesund 2.