Ny seier for Young Beach Boys
(15.09.04) Svein Øksnevad forteller om juniorlagets flotte seier på tirsdag.
Det var med stor spenning og faktisk litt forventning vi gikk til bortekampen mot Hundvåg 1 som lå på 4. plass før denne runden, og som vi tapte 2-0 for hjemme i vår. (forøvrig en kamp som huskes best for dommer Oddvar Olsens innsats eller mangel på sådan...)
På en tung og gjennomvåt bane etter kraftige tordenbyger, gikk vi til verket med stor innsats. Hundvåg tok imidlertid ledelsen 1-0 da noen (nevner ingen navn...) sov i vår bakre firer, og slapp en spiller inn alene med Eric.
Men vi kom tilbake, og etter flott kombinasjons-spill oppover banen, legger Morten inn til en enda bedre plassert Torleiv som setter inn 1-1 i et nesten tomt mål. Flott angrep.
Hundvåg tar ledelsen etter nok en søvnig affære bak hos oss.
Etter dette er det nokså jevnspilt, og vi får corner fra høyre. Stian Refvik server som vanlig, ballen går ut igjen til Stian, som med en lekkert plassert lobb, skyter inn 2-2 i lengste vinkel.
Nå virket det faktisk som Hundvåg begynte å bli trette, og vi var farlig frempå flere ganger. Lyse kom inn for Eivind på topp, og det varte ikke lenge før vi fikk noen velkjente Lyseraid, og det var på et av disse at Lyse på et mystisk vis fra spiss vinkel "dundret" ballen i lengste kryss. (Årets mål på Hundvåg?) På engelsk TV hadde den nok fått karakteristikken: "It`s a SCREAMER!"
Uansett vi går til pause med ledelse 3-2.
I pausen poengteres det om trøtte Hundvågspillere, om kynisme og dette skal
vi klare.
Andre omgang føler vi at vi kontrollerer i 20 minutter, men så begynner trøkket fra
Hundvåg og det er ikke urettferdig når de utligner til 3-3.
Nå begynner også vi å bli trøtte, og en del skifter er nødvendig. Lyse ut, Jallis inn på topp. Kolli som hadde storspilt skulle spille skolekamp, og da satte vi Helge i mål og fikk inn løpsstyrken til Eric på kant, på Kollis plass.
For et krembytte: Helt mot slutten jager Jallis opp en "umulig" ball, holder spillet på Hundvågs halvdel og etter mye klabb og babb i feltet scorer Eric via en back og inn: 4-3!
Det ble noen hektiske fire-fem minutter under høstens hittil kraftigste tordenbyge, men vi dro det i land!