MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Gutter 16-1 er klar for eliteserien
(15.06.06) Gutter 16 -1 begynte årets sesong som i fjor ved å spille seg fram til to finaler - i hhv. vinterserien og VVC. Laget tapte vinterseriefinalen noe flatterende for Sandnes Ulf, men slo Vidar overbevisende i VVC. I årets serie kom laget godt i gang ved å slå Viking 3-0 i første serierunde. I senere kamper har guttene gjennomgående kontrollert kampene, og
periodevis spilt meget god fotball. Når to serieomganger gjenstår, er laget ubeseiret og topper tabellen tre poeng foran Viking og sju poeng foran Forus & Gausel som ligger på tredje plass. Guttene er derfor allerede klar for eliteserien, noe som har vært målet for vårsesongen. I fjor surret vi vekk eliteserieplassen ved en kombinasjon av uflaks og personlige feil. ”Nå er vi der vi alltid har hørt hjemme”, sier trenerne Kjell Petter Gilje og Tor Kartevold, ”blant de beste lagene i kretsen”. Før vi tar ferie skal vi spille mot Moi mandag og F&G torsdag 22. juni.
I forhold til alle de lagene vi har møtt i år, er vårt lag velspillende. ”Vi ser at vi nå får betalt for å terpe pasning - mottak og ballbesittelse helt fra guttene var 7-8 år”, sier Kartevold. Hovedutfordringen for klubben er derfor å få kunstgras på Vaulenbanen så raskt som overhode mulig, slik at vi kan få et anlegg der det er mulig å utvikle grunnleggende fotballferdigheter.      
I likhet med jentelaget, reiser guttene til Norway Cup. Dette blir tredje år på Ekeberg-sletta etter et mellomspill i Dana-cup i fjor. Selv om vi har en solid tropp, vet vi fra tidligere sommerturneringer at resultatene og avansementet er svært avhengig av hvilke lag vi møter. I følge det foreløpige puljeoppsettet skal vi møte Frøya (topplag i 3.div. i Trøndelag), Høybråten/Stovner (1. div, moderat godt Oslo-lag ) og Leknes (Lofoten). Vi har allerede begynt å glede oss til spennende kamper på Ekeberg og til eliteserien til høsten.
KLETTE: Espen Klette er blant talentene som har fått prøvd seg på juniorlaget de siste månedene.