MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Wardzala har signert
(15.03.22) Vaulen IL fikk en flott bursdagspresang på klubbens 84-årsdag da keeperen Oskar Wardzala er bekreftet klar.
29-åringen kommer fra Ålgård hvor han var kollega og lagkamerat med Amar Kotlica.
Oskar Wardzala har vært prøvespiller i fire kamper så langt i vinter etter at han debuterte i treningskampen mot Ganddal.

Wardzala har en fin CV etter at han kom til Norge fra Polen. Han var i A-stallen da KFUM Oslo rykket opp til Obosligaen på midten av 10-tallet. Han har også 3. divisjonserfaring fra Grei og Årvoll. I 2021 spilte han 4. divisjon lokalt her for Ålgård og Austrått.
Oskar har NFF A-lisens som keepertrener og UEFA B-lisens som hovedtrener og har hatt flere jobber som trener og instruktør. Blant arbeidsgiverne finner vi Kolbotn i Toppserien, men han har også jobbet for KFUM Oslo, Bækkelaget og Oslo keeperskole.
Etter syv år i Oslo flyttet han vestover i 2021.


 
Oskar Wardzala
Født: 10.11.1992
Tidligere klubber: KFUM Oslo, Grei, Årvoll, Austrått, Ålgård


Vinterens overganger
Tidligere i vinter har man også hentet Anders Emilsen Schreuder (Lokomotiv Oslo), Amar Kotlica (Ålgård), Sondre Isene (Hinna) og Phillip Malcolm (Lisleby). Morten Nygård (Hinna) signerte egentlig for B-laget, men har allerede spilt en del for A-laget.

Det har også vært noen spillere som har forlatt klubben i Marius Kastet (Vardeneset), William Amund Christensen (Bryne jr) og Simen Fosse Aa (Hinna).