MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

SR-
serien
#
Lag
+/-
P
1
Vaulen
+15
12
2
Eiger
+7
9
3
Riska
+1
9
4
Hundvåg
-3
7
5
Bryne 2
-5
4
6
Figgjo
-15
0
Vaulen opp mot Eiger
(15.03.04) A-laget har tett program om dagen. På tirsdag reiser man til sørfylket for den utsatte SR-serie kampen mot Eiger, avspark på Hålå kunstgress er satt til 19.00.
Eiger har gjort det brukbart i SR-serien og vil passere Vaulen på tabellen dersom de vinner 4-0 eller mer. Eiger har slått Bryne 2 (4-3), Figgjo (5-1) og Hundvåg (3-0) , men tapte mot Riska (2-3).
Eigers nye trenerduo, Jan Noralf Myklebust og Roger Egebakken, synes dog å ha et svekket spillermaterialet siden i fjor da man jo havnet på andre plass i Vaulens 3. divisjons avdeling.
Eivind Blakstad er tilbake fra sitt låneopphold i Vigør, men broren Runar Blakstad har gått til EIK. Rune Johansson som nå bor i Stavanger, vil være på lån hos Buøy denne sesongen. Sentrale Rune Zakariassen og Tore Tollefsen har lagt opp siden i fjor.
Vaulen har virkelig fått sving på det offensive i vinter, 26 mål på 5 kamper er god mental bagasje å ta med seg. Christophe Dagsland (7) er mestscorende, men hakk i hæl følger Henning Frode Holm (6) og Anders Idsø (6). Eirik Ekholdt og Thomas Idsø har to hver, mens Øyvind Vollen, Ronny Hauge og Alexander Landsnes har notert seg for ett mål hver.

Sluttspillet i SR-serien finner man her!