MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Årsmøtet avholdt
(15.03.04) Årsmøtet ble avholdt i Lionhuset mandag kveld.
Høydepunktet var da Tore Kristian Nybø ble utnevnt til æresmedlem.
Her står en rørt Tore med blomster og det berømmelige bildet tatt etter Klepp-kampen i fjor.
ÆRESMEDLEM: Tore Kristian Nybø
Æresmedlem Tore Kristian Nybø:
Tore kom til Vaulen fra Jarl i 1973 som keeper. På første trening ble han kalt for Erik Johannesen, men etter første kamp fant man ut at man hadde tatt feil... Det ble 49 A-kamper og Tore avsluttet karrieren med en omgang som venstre ving på B-laget. Som keeper var en av spesialitetene beinparader i vinklene. 
Han begynte som dommer etter dette og ble kalt for krabben på grunn av sitt eiendommelige ganglag. På slutten av 70-tallet ble han også formann i styret. 
Tore har også vært dommeransvarlig for Vaulen Vårcup i alle år siden starten i 1980. Han driver med dommerkurs og som RFK-instruktør. Han har også hatt interne dommerkurs for 7'er-dommere i Vaulen Vårcup. 
Nybø spesialiserte seg som assistentdommer og fikk totalt 54 eliteseriekamper langs krittlinjen, han har også en kamp i UEFA-cupen som linjemann i Finland. Nybøen er kjent som en dommer som ordner opp uten røde og gule kort, men med sitt gode humør og sine kjappe replikker. De siste årene har han dømt nedenfor de to øverste divisjonsnivåene.

Hovedpunkter fra møtet:
Klubben hadde sist år et overskudd på 183.000 kroner.
Hele styret ble gjenvalgt, bortsett fra ny kasserer i Erling Hjort, som erstatter Kjell Marius Auflem. Sportslig leder Tor Kartevold går også ut. Ingen erstatter er funnet. Her vil jobben inn til videre fordeles innad i styret.
Styret vil i løpet av august komme med en utredning vedrørende kunstgressbane og muligheten for dette.
Klubbhuset klart 1.april.

ÅRSMØTE: Bilde fra årsmøtet i Lionhuset.